Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesinde kavga

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bir internet forumu nedir, bi insan toplulugunun toplanıp konuştugu yerdir, yok oaradkai çoğunluk sana 3 defa sie çektiyse ve sen gerid önüyorsan bu yüzsüzlüktür.

Yok ben yüzsüzlügü hayat felsefesi haline getirdim, internetteki insanlarla yüzyüze gelememekten gelen güvenimi oradada koruyorum yok çoğunluk beni oradada begenmezse abi-ablalarıam gidior onları sindiriyor oda olmadı abi-ablalarımla çoğunluk oldugum yerde takılıyorum dersen bişiy diyemem.

Ancak şunu söyleyeyimki en son bahsedilen mantıkla -olsa olsa sülük gibi- geri dönüyorsan söyliyeyimki daha çok sie yiyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
bir internet forumu nedir, bi insan toplulugunun toplanıp konuştugu yerdir, yok oaradkai çoğunluk sana 3 defa sie çektiyse ve sen gerid önüyorsan bu yüzsüzlüktür.

Yok ben yüzsüzlügü hayat felsefesi haline getirdim, internetteki insanlarla yüzyüze gelememekten gelen güvenimi oradada koruyorum yok çoğunluk beni oradada begenmezse abi-ablalarıam gidior onları sindiriyor oda olmadı abi-ablalarımla çoğunluk oldugum yerde takılıyorum dersen bişiy diyemem.

Ancak şunu söyleyeyimki en son bahsedilen mantıkla -olsa olsa sülük gibi- geri dönüyorsan söyliyeyimki daha çok sie yiyeceksin.

internet forumu bir insan toplugugunun toplanıp konuştugu bir yer degildir.internet forumuna her yaştan her insan alınır.üye alımı açık.hiç bir kriter yok.bu adama senin bu forum vasıtasıyla sie çekmen hiçbirşey ifade etmez
ulan adamın hayatında görmedigi adamın tekisin,adama ne senin çektigin sie den? istersen isteme adamı ona ne?

sen 14180 kere sie çek adama o adam onu sanal ortamdan yer mi?
yemez canımın içi.
eger o sie yi gerçekten yedirtmek istiyorsan gidip yüzüne söylüceksin o zaman belli olur yiyip yemeyecegi :)

zaten o yürek sende olsa forumdan sallamazsın böyle.

yada bu sieyi onun yüzüne söylesen ,consun kulakları çınlasın seni akşam simidi gibi yer bence.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
diger görmemiş yuzde 40l ık kesim nolcak sie çekilip gidecekmi?
canımın için aklını çalıştır.
bu foruma üye alımı açık şuan.isteyen insan üye olabilir.
birbirini görmesede üye kalabilir.
mantıklı konuş.

ya adam 2 kere banlandı forum kurallarına uymadığı gerekçesiyle.tekrar geliyor.
biz bu adamın hangi dediğini ciddiye alalım?
biz bu adamı savunan kimi niye ciddiye alalım?
Sosyal ağlarda paylaş

Eh yani gene gelip bok etmiş topici..

Karşılık vermeyin işte şu adama sıkılıp çekip gider.. Resmini görmediniz mi düşmüşe bir tekme de bizim vurmamız bize yakışır mı?

Konuya gelecek olursak; özgürlükçü arkadaşları konuyla ilgili yoruma davet ediyorum.. Burda bas bas bağırdık üniversitelerde olaylar başlar türban serbest kalırsa diye.. Aha işte daha serbest olmadan kudurmuş fetho'nun minionları..
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah bunun için sağ sol kavgası diyerek işin içinden çıkamazsın.. Ya anlamıyorum ki karşınızda çoluk çocuk mu var böyle ucuz argümanlarla resmen şaka gibi postlar atıyorsunuz..

Din üzerinden siyaset yapan partiler, gençlik kollarını geniş tutarlar.. Sokaklarda, parklarda, üniversitelerde insanlara baskı uygulayarak sindirmeye çalışırlar.. Ha İslamcı Gençlik ha İran'daki Devrim Konseyi.. Bunlar aynı boklar..

Bi türban serbest olsun da o zaman görün üniversitelerde oluşacak kamplaşma ve rahatsızlığı..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...