knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hayret valla hayret banlandıkça geri dönüp, küfür eden adamın bile destekçisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bir internet forumu nedir, bi insan toplulugunun toplanıp konuştugu yerdir, yok oaradkai çoğunluk sana 3 defa sie çektiyse ve sen gerid önüyorsan bu yüzsüzlüktür. Yok ben yüzsüzlügü hayat felsefesi haline getirdim, internetteki insanlarla yüzyüze gelememekten gelen güvenimi oradada koruyorum yok çoğunluk beni oradada begenmezse abi-ablalarıam gidior onları sindiriyor oda olmadı abi-ablalarımla çoğunluk oldugum yerde takılıyorum dersen bişiy diyemem. Ancak şunu söyleyeyimki en son bahsedilen mantıkla -olsa olsa sülük gibi- geri dönüyorsan söyliyeyimki daha çok sie yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 adamın destekçisi falan degilim.adamı yüssüzlükle suçluyorsunuz,istenmeyen yerle suçluyorsunuz. ulan istenmeyen yer dedginiz şey sanal bir internet forumundan ibaret. internet forumunun istenmeyen yerimi olur ulan? banlanırsa banlarlar gelip admin gene banlasın skimde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ne diyeyim insan sizin gibi yüzsüzlük kültürüyle yetiştirilince böyle oluyormuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bleda said: bir internet forumu nedir, bi insan toplulugunun toplanıp konuştugu yerdir, yok oaradkai çoğunluk sana 3 defa sie çektiyse ve sen gerid önüyorsan bu yüzsüzlüktür. Yok ben yüzsüzlügü hayat felsefesi haline getirdim, internetteki insanlarla yüzyüze gelememekten gelen güvenimi oradada koruyorum yok çoğunluk beni oradada begenmezse abi-ablalarıam gidior onları sindiriyor oda olmadı abi-ablalarımla çoğunluk oldugum yerde takılıyorum dersen bişiy diyemem. Ancak şunu söyleyeyimki en son bahsedilen mantıkla -olsa olsa sülük gibi- geri dönüyorsan söyliyeyimki daha çok sie yiyeceksin. internet forumu bir insan toplugugunun toplanıp konuştugu bir yer degildir.internet forumuna her yaştan her insan alınır.üye alımı açık.hiç bir kriter yok.bu adama senin bu forum vasıtasıyla sie çekmen hiçbirşey ifade etmez ulan adamın hayatında görmedigi adamın tekisin,adama ne senin çektigin sie den? istersen isteme adamı ona ne? sen 14180 kere sie çek adama o adam onu sanal ortamdan yer mi? yemez canımın içi. eger o sie yi gerçekten yedirtmek istiyorsan gidip yüzüne söylüceksin o zaman belli olur yiyip yemeyecegi :) zaten o yürek sende olsa forumdan sallamazsın böyle. yada bu sieyi onun yüzüne söylesen ,consun kulakları çınlasın seni akşam simidi gibi yer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahahah bi sonraki mesaj cuma sonrası cami çıkışına gel olucak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sanal ortam istiyorsan forumtr var burdaki insanların %60 ı birbirini en az 1 kez görmüş insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 burası bir topluluka ve birinin girişi yasaklanıyorsa istenmiyor demektir, huzuru bozuyor demektir, hala dönüp huzue bozuyorsa bu yüzsüzlük olur. ayrıca üslubuna dikkat et, kelimeleri özenle seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 diger görmemiş yuzde 40l ık kesim nolcak sie çekilip gidecekmi? canımın için aklını çalıştır. bu foruma üye alımı açık şuan.isteyen insan üye olabilir. birbirini görmesede üye kalabilir. mantıklı konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Penthesilea said: can said: cagiracagin adamlar kahvede omur curutecek kadar bos ve gereksiz adamlarsa cagirma lutfenAdam Fetoboy, FEM dersanesi olarak gelirler dikkat et.Yok yavrum ben ALLAH'cıyım yaratılanla işim olmaz HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH KOPTUUUUUM.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sparkcaster said: dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 newdonis said: diger görmemiş yuzde 40l ık kesim nolcak sie çekilip gidecekmi? canımın için aklını çalıştır. bu foruma üye alımı açık şuan.isteyen insan üye olabilir. birbirini görmesede üye kalabilir. mantıklı konuş. ya adam 2 kere banlandı forum kurallarına uymadığı gerekçesiyle.tekrar geliyor. biz bu adamın hangi dediğini ciddiye alalım? biz bu adamı savunan kimi niye ciddiye alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eh yani gene gelip bok etmiş topici.. Karşılık vermeyin işte şu adama sıkılıp çekip gider.. Resmini görmediniz mi düşmüşe bir tekme de bizim vurmamız bize yakışır mı? Konuya gelecek olursak; özgürlükçü arkadaşları konuyla ilgili yoruma davet ediyorum.. Burda bas bas bağırdık üniversitelerde olaylar başlar türban serbest kalırsa diye.. Aha işte daha serbest olmadan kudurmuş fetho'nun minionları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 of of of. troll mülteci kampı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 @spark tekrar geliyorsa banlarsın.bunun yüssüzlükle alakası yok. @slat çünkü türkiyede daha once hiç sagcı solcu kavgası olmadı dimi üniverstelerde?her allahın günü oluyor üniverste açıldıgından beri sen ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 *kendini tekrar ederek* yüzsüzlük + görmemezlikten gelme kültürü FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ahah bunun için sağ sol kavgası diyerek işin içinden çıkamazsın.. Ya anlamıyorum ki karşınızda çoluk çocuk mu var böyle ucuz argümanlarla resmen şaka gibi postlar atıyorsunuz.. Din üzerinden siyaset yapan partiler, gençlik kollarını geniş tutarlar.. Sokaklarda, parklarda, üniversitelerde insanlara baskı uygulayarak sindirmeye çalışırlar.. Ha İslamcı Gençlik ha İran'daki Devrim Konseyi.. Bunlar aynı boklar.. Bi türban serbest olsun da o zaman görün üniversitelerde oluşacak kamplaşma ve rahatsızlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yada neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bleda said: ad3m, daha önce 3 kere o salaklıktan banlandım (hoş giderken banlatmayıda ihmal etmedim) ama bir daha aynı hataya düşmeyi düşünmüyorum ginede saol :) [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:40 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] yüzsüzlük? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 krusty ben sana ömden benim banlanan acclerin ne zaman alındıgını yollayayımda bir bak bakalım ben banlandıktan 3 gün sonramı dönmüsüm yoksa 4 ay sonramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ülkücüler yetmiyordu birde fettocular çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ee,kim dövmüş bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 satanistler alır aslında hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar