Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ShowTV'de haftalik yayinlanan ve bir cok izleyicinin ilgisini ceken Hayat Bilgisi dizisinin gecen haftaki bolumunde okulu basan terorist tipli insanlarin ogrencileri rehin almasi, hatta ogrenci vurmasi, kovalamaca vs. tarzinda biraz action tabanliydi. Evet aslinda uzaktan guzel gozuken bu bolumun obur tarafini du$unen oldu mu peki?. Ilk olarak bunu izleyen ogrenci anne ve babalarini ele alalim, $imdi bu aile buyukleri, ya bir gun benim cocuklarimda bu duruma du$er mi diye tela$lanmaz mi? Yada bu bolumden etkilenen bir kac zibidi'nin filmden etkilenip olayi gercekle$tirmek istemesi olamaz mi? Yada bir yandan bu filmi izleyen okullu kucuk cocuklar bu filmden kotu olarak etkilenmez mi? Ve en onemlisi ise resmen terorist'lere bu tarz $eyleri yapin diye fikir verilircesine etkileyici. Her ne kadar Hayat Bilgisi dizisini ve Show TV kanalini sevsemde yazilan ve oynatilan senaryonun yanli$ oldugunu du$unuyorum, bolumu izlerken hep bunlar aklima geldi, ben bize bu rezalet olarak adlandirabilecegimiz durumu ya$atan show tv ve hayat bilgisi filmi yonetici & yonetmenlerini kiniyorum....[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 vizyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hayatın gerçekleri.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 cocuklar için egitici bir özellik taşımayan bir dizi oldugundan bence cok onemi yok boşver yani cok üstünde durursan rtük gibin olursun :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Aslında o kadar da ciddi değil Türkiye bunları zaten bizzat yaşıyor.. Bir mesaj verilecektir elbette. (Diziyi izlemedim)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 deliyürek veya kurtlar vadisinin yanında solda sıfır diyorum[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ohooo helal olsun yani ordan buraya geldiniz ya... O zaman TVde hiç amerikan filmi gösterilmesin, çok tutulan deli yürek memoli vs vs gibi dizilerin hepsinin sonu getirilsin, sinemalar yasaklansın, hatta bütün gün çizgi film yayınlasın TV kanalları... Ne diyeyim yani? Binlerce dizi ve film var böyle. Tuta tuta bunu mu kurban seçtin? Her kanalda sürekli böyle şeyler var. Genel olarak "aksiyon / polisiye" deniyor bu filmlerin çoğuna. Bana daha çok karalama kampanyası amacı taşıyan bir yazı gibi geldi.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 kurtlar vadisi denen gerizakali dizi bizim okuldaki 88 li 87 insalari ki bu insanlar lise 2 de ve tabiri yerinde ise zengin .... ve bos insanlar bu tur bi insan olunca tamin edebilceginiz gibi oldukca ozendirdi ve etkiledi heriflerin tavirlari falan degisti rezalaett[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 öküz altında buzağı ararsan heryerde bulursun.. bence çok abartmışın.. ozaman fashion tv yi isleyen çocuklar niye dışardaki insanlar böyle transparan fln giymiyo dmezmi transparan bişi giymiş bi manken görünce.. Düşünmezmi acep modayı takip etmek suçmu diye? Bunun benzeri olaraktan Bruce Lee nin filmleribi fln izleyen çocuklar bende zıplarım onun gibi diye kolunu bacaanı kırmazmı? Yada Cüneyt Arkının filmlerini izleyen küçükler bende öle kalelerden aşşa atlarım bişi olmaz bana demezmi? veya hede hödö.. diye uzar gider[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 oha abi bi dizi izleyipte telaşlanılırmı ya.[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben evli ve cocuklunun turkce versıyonununda kaldırımasını ıstıyorum turk aıle yapısını toptan dandırıklestırıyo akıllara zıyan bı dızı..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 cocugun biri kendini pokemon sanıp atlamıştı ama dimi ahha :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Rewendor, 21 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki: ...Bana daha çok karalama kampanyası amacı taşıyan bir yazı gibi geldi. Yok canım o kadar da değil. Asıl bu Öküz altında buzağı aramaya benzemiş.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu ulkede nekadar cahil ve saf insanlar var t.v. gibi pontesiyeli cok yuksek bir item'i iyi kontrol etmek lazim unutmayin t.v. her zaman bir egitim araci olmali ancak ozaman bu ulke kalkinir t.v.de kuran derslerinin yani sira turkce dersleride verilmeli bence[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Valla ne biliim kınama falan ağır laflar çünkü. Biliyosun devletimiz artık kınamanın suç sayılacağını söyledi :) Artık ya öküz altında buzağı arama ya da şova oynama ismini sen koy.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: WindShade, 21 January 2004 20:10 tarihinde demiş ki: bu ulkede nekadar cahil ve saf insanlar var t.v. gibi pontesiyeli cok yuksek bir item'i iyi kontrol etmek lazim unutmayin t.v. her zaman bir egitim araci olmali ancak ozaman bu ulke kalkinir t.v.de kuran derslerinin yani sira turkce dersleride verilmeli bence Bu söylediğinde ciddi değilsin di mi? Ciddi olmadığını söyle, şaka yaptığını ve benim anlamadığımı falan söyle lütfen...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 O kadar da yüklenmiyelim adama. Beni de çok fazla rahatsız eden programlar var mesela Şansa Dansa adlı program herif düpedüz canlı yayında sadece belden aşağıya espri yapıyor. Kimi ünlülerin orasını burasını mıncıklıyor.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ahha rewe koptum:).adam ciddi ama yaw.[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 herseyin altinda bu sekil yanlis mesaj arasaydik, bulsaydik ve de buna karsi harekete gecseydik televizyonlarimizdan sadece TRT 4 varolmaya devam edebilirdi, bi kanal daha kurulurdu o da her daim Kucuk Ev, Seker Kiz Candy tarzi seyler yayimlardi, o zaman da kimse TV seyretmezdi, herkes de rahat ederdi di mi, toobe toobe :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ntv mtv cnn turk kanallarini seyrediyorum sadece[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Anlamıyorum Windshade'in dediğin neresi yanlış? TV eğitici birşey olarak kullanılsa mesela her sinema ve diziye bir programda illa bir tane eğitici bir bilgi vermelisiniz diye bir kural konsa? Ya da tahminimce siz Kuran konusuna takıldınız böyle değil de Dini bilgiler verilse yobazlıklar yok olmaz mı kaç kişi azalır şeyh sakalı öpenler arasından?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu dediklerinize kendiniz de inanıomusunuz?[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Kalhiae, 21 January 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Anlamıyorum Windshade'in dediğin neresi yanlış? TV eğitici birşey olarak kullanılsa mesela her sinema ve diziye bir programda illa bir tane eğitici bir bilgi vermelisiniz diye bir kural konsa? Ya da tahminimce siz Kuran konusuna takıldınız böyle değil de Dini bilgiler verilse yobazlıklar yok olmaz mı kaç kişi azalır şeyh sakalı öpenler arasından? demek istedigimde buydu insanlari bilgilendirmek icin baska yol yokki dusunun guneydogu anadoluda bir koyde ne okul var ne bisi bir yobaz imam bir kac haci hoca ve t.v. site bu noktaya herkez t.v. seyrediyo sabah aksam iste bu insanlar biraz bilgilensin biraz egitilsin diye egitici ve turkceyi ogretici programlar olmali cikipta sabah sabah seda sayan showu da seda sayanin bacaklarini seyretmemeli o insnalar[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Kahliae, dediin yanlis, televizyonun yegane amaci egitici ogretici olmak deildir, zorla egitici ogretici de yapilamaz, yapilirsa zaten ozel televizyon diye bisey olmaz cunku kimse o isten para kazanamaz (kimse Bay Yanlis - Dodru Ahmet programlarin arasina reklam vermez), para kazanamayinca da medya sektoru coker. Sunu anlayin, medya sektoru sadece para para ve de daha cok paradir, para olmadan senin kaliteli, egitici vs oldugunu dusundugun programlar da yapilamaz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 O zaman ne olucak Devlet Trtye verdigi katkiyi cekmisti tekrar geri vericek ve destekliycek[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar