Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 başlık açık, az detay : ilkokuldan liseye kadar, öss hariç bir kere bile matematik için çalışma yapmış değilim. öss'de de soru bankaları dershane vs vardı onlarla çalışırdım. e şimdi üniversitede kalakaldım. çalışmasan olmuyor, e hadi çalışayım diyorum yöntem falan inceliyorum anlıyorum ama hep bir eksik var. kaynak olarak da elimde sadece okuldaki en kötü mat hocasının anlattığı dersin notları var , kitap ek kaynak vs yok. hadi alayım diyorum ingilizce anlatan kitaplarla fransızca anlatanlar (derse giren hoca diyeyim daha doğrusu) arasında fark var , başım çok yandı bu yüzden zaten. siz ne yapıyorsunuz mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 elinin altinda internet var. en büyük kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 okulda o dersi sadece o hoca vermiyorsa, diğer hocanın ders notları da iş görebilir tabii. onun dışında konuya bağlı ünlü bir mat. kitabı tercih edebilirsin, hocayı pek umursamadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mat1 veya Mat2 farketmiyor eğer vizelerde 5 soru var ise hocanın örnek verdiklerinden 3 soru, alakasız böyle çok az kişinin cevaplıyacağı sorulardan 2 tane gelir, hepsini yapan A alır geri kalanlarda çana bakıp geçme derdine düşer. Senin yapıcağın bikere hocanın anlattığı yerleri çok iyi bileceksin örnek soru çöz hep. teoremlere baya iyi çalış geri kalan 2 soruyu teoremlere göre çözersin. Keyfinde takılıosan benim yaptığım gibi hocanın notuna bak iyi veya kötü farketmez ordaki soruları çöz gir sınava elbet geçersin. Birde öle Calculus falan alma (tabi öğrenim dilinizi bilmiorum ingilizceyse baya yardımcı olur,değilse terimlerin içinden çıkılmıyor) illa kitap dersen ki gereksiz sayılır alternatif matematik kitaları var Ahmet Karadeniz in di sanırım çok iyi hatırlayamıyorum o sana yardımcı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben de aynı şekilde okulun en kötü matematik hocasından ders alıyorum şu an.bildiğin soğudum matematikten,başta not alıyordum dersi dinlemeye felan çalışıyordum ama olmadı yani devam ettiremedim.sırf attendance için giriyordum derslerine ve şu an mat sınavım finale bakmakta,kritik.kitap fena değil aslında ama hayatımda oturup ders çalıştığımı hatırlamıyorum,illaki birisinin anlatması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yok fransızca bizimki, ingilizce olsa daha çok kaynak var ama işte : fransızca kaynağın eksik olduğu yerde ingilizcesini buluyorum, fransızca ifade ederken hangi terimi kullanmam gerek ona bakıyorum, araştırıyorum ,vs vs. çok kastırıyor yani. 3 sınıf var mühendisliklerden, diğer iki hocanın anlattıklarının notlarına bakmak bu hocayı dinlemekten bile daha çok öğretiyor yani, o derece diyeyim (tesadüfen elime geçmişti, diğer hocaların notlarını alma imkanım yok). fransızcamda da sorun yok yani , kaldı ki sorun olsa fransız asıllı olan, şıkır şıkır konuşabilenler derste sinir krizi geçirmezdi ne diyor bu adam diye. ne kadar karışık anlatabilirim diye kasıyor kendini. biyolojide fotosentez atp döngüsü vs ezberlermiş gibi kağıda madde madde teorem ve kalıp cümleler diye sıralayıp çalışacağım o zaman sanırım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla $u an össye hazırlanıyorum.matematiğe soru yazarak çalı$ıyorum.mat2 neti sınavlarda 27 28 felan geliyo.kaliteli soru hazırlamaya çalı$.püf noktalarını felan o $ekilde süper kavrayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar