Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Breedan said: farinal saniyede kaç post atiyosun midem bulandi valla. kasıyoruz işte abi elden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Farinal HAL9000 in yeni versiyonuymuşsun dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 HAL9000 ne onu söyle birde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eytere bea. Burda kimsenin dini eleştirirken dindar kesime " aa hanzolara bak" tarzı bir yaklaşım çizdiğini görmedim. Her mokta ortaya attığınız "dinimize küfrediyorlar" mavralarınıda alıp bi gidin artık be. Ulan Allah la kul arasındaki bi mevzu. Size ne kardeşim. Size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Space Odyssey elemanı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 newdonis said: Penthesilea said: Deniz, sen paladinlik yapiyosun abicim ve it's so orta cag ne yazik ki. Biri muslumanlikla dalga geciyorsa bunun cezasini verecek kisi Allah'tir. Bu paladinlik hevesi yuzunden cikiyor iste dunyadaki neredeyse her turlu ikilik ve catisma. Avukati olan seytan yani, Allah'in avukatligina soyunmayin. ne alakası var? ben müslüman degilmiyim?ben nasıl senin dinsizliginle dalga geçmiyorsam sende benim müslümanlıgımla geçemezsin. müslümanlıgımı eleştirebilirsin,ben hiçbirşeyin dogmalıgına inanmam, ama dalga geçmek hakarettir. ha senin kişiligine hakaret edilmiş ha senin dinine.ne farkeder? dalga geçmek demek hakaret demektir.haklı mıyım haksızmıyım ilke?Deniz, bu senin dinin dedigin sey 1500 yil once senle alakali bile degildi yahu. Senin dedenin dedesinin..... 20 kusak once gitmisler Araplar tarafindan yenilmis ve silah zoru + asimilasyonla Musluman olmuslar. Bunu kisiliginle nasil bir tutarsin? Senin ceddin kisiliksiz mi o zaman, dinini degistirmis? Kaldi ki, kisilerin muslumanliginla degil, Islam'in bence sacma olan yerleriyle dalga geciyorum ben. E nasil Seytan'in usutnlugune inanan insanlar varsa, ve Islam kitabinda Seytan'a nasil giydiriyorsa, her Hac ziyaretinde Okuze bak namaz kiliyo demem de, namaz ne kadar komik birsey 21. yuzyilda derim ornegin. Din adina okuzluk yapana yine okuz denir tabi o ayri, gidip 4 kadin alana falan okuz demek okuz haric kimseye hakaret degil acikcasi, veya gecen haberdeki gibi 11 yasinda kiz alana falan. Yapmak lazim bunlari. Ruh hastasi olmayan adam zaten N.Ş.A. gidip ona buna satasmaz yani. Kaldi ki bana ne, deizmde misyonerlik diye bisey yok sonucta, kim napiyosa yapsin. Problem, "inananlarin" kim napiyorsa yapsin diyememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 asdasd öyle :d neyse konuyu saptırmayalım. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=newdonis&meta=lr%3Dlang_tr herkez girsin baksın incelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bleda, en zayıf halka seçiyorum seni. Çok heyecanlısın da güzelim, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,3028789,3029666#msg-3029666 newdonis said: Penthesilea said: Deniz, sen paladinlik yapiyosun abicim ve it's so orta cag ne yazik ki. Biri muslumanlikla dalga geciyorsa bunun cezasini verecek kisi Allah'tir. Bu paladinlik hevesi yuzunden cikiyor iste dunyadaki neredeyse her turlu ikilik ve catisma. Avukati olan seytan yani, Allah'in avukatligina soyunmayin. ne alakası var? ben müslüman degilmiyim?ben nasıl senin dinsizliginle dalga geçmiyorsam sende benim müslümanlıgımla geçemezsin. müslümanlıgımı eleştirebilirsin,ben hiçbirşeyin dogmalıgına inanmam, ama dalga geçmek hakarettir. ha senin kişiligine hakaret edilmiş ha senin dinine.ne farkeder? dalga geçmek demek hakaret demektir.haklı mıyım haksızmıyım ilke? Doğmalık kavramına biraz daha bak istersen. İngilizce sözlük bile yeterli olur. Direk birinci anlamı inanç nasıl olsa Hemen eleştirmeme izin vermeyeceksin, hemde dogma olmayacak; ki Dinler dogmatiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Spidee said: Bleda, en zayıf halka seçiyorum seni. Çok heyecanlısın da güzelim, olmuyor. BBCdeki ingiliz kadının edasıyla bunu söyledigini bir an hayal ettim. içim fena oldu. I AM TEH WEAKEST LINK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Abi o kadın çok korkunç ya en son rüyama girdi o gün zaten sildim televizyonumdan o kanalı bir dahada izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 AHahahahahahahaha bu adamlar kapak yapıyolar gerçekten.Koptum ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 SenariouS said: Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,3028789,3029666#msg-3029666 newdonis said: Penthesilea said: Deniz, sen paladinlik yapiyosun abicim ve it's so orta cag ne yazik ki. Biri muslumanlikla dalga geciyorsa bunun cezasini verecek kisi Allah'tir. Bu paladinlik hevesi yuzunden cikiyor iste dunyadaki neredeyse her turlu ikilik ve catisma. Avukati olan seytan yani, Allah'in avukatligina soyunmayin. ne alakası var? ben müslüman degilmiyim?ben nasıl senin dinsizliginle dalga geçmiyorsam sende benim müslümanlıgımla geçemezsin. müslümanlıgımı eleştirebilirsin,ben hiçbirşeyin dogmalıgına inanmam, ama dalga geçmek hakarettir. ha senin kişiligine hakaret edilmiş ha senin dinine.ne farkeder? dalga geçmek demek hakaret demektir.haklı mıyım haksızmıyım ilke? Doğmalık kavramına biraz daha bak istersen. İngilizce sözlük bile yeterli olur. Direk birinci anlamı inanç nasıl olsa Hemen eleştirmeme izin vermeyeceksin, hemde dogma olmayacak; ki Dinler dogmatiktir... eleştirmek le dalga geçmeyi aynı kefeye koyuyorsan haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Penthesilea said: newdonis said: Penthesilea said: Deniz, sen paladinlik yapiyosun abicim ve it's so orta cag ne yazik ki. Biri muslumanlikla dalga geciyorsa bunun cezasini verecek kisi Allah'tir. Bu paladinlik hevesi yuzunden cikiyor iste dunyadaki neredeyse her turlu ikilik ve catisma. Avukati olan seytan yani, Allah'in avukatligina soyunmayin. ne alakası var? ben müslüman degilmiyim?ben nasıl senin dinsizliginle dalga geçmiyorsam sende benim müslümanlıgımla geçemezsin. müslümanlıgımı eleştirebilirsin,ben hiçbirşeyin dogmalıgına inanmam, ama dalga geçmek hakarettir. ha senin kişiligine hakaret edilmiş ha senin dinine.ne farkeder? dalga geçmek demek hakaret demektir.haklı mıyım haksızmıyım ilke?Deniz, bu senin dinin dedigin sey 1500 yil once senle alakali bile degildi yahu. Senin dedenin dedesinin..... 20 kusak once gitmisler Araplar tarafindan yenilmis ve silah zoru + asimilasyonla Musluman olmuslar. Bunu kisiliginle nasil bir tutarsin? Senin ceddin kisiliksiz mi o zaman, dinini degistirmis? Kaldi ki, kisilerin muslumanliginla degil, Islam'in bence sacma olan yerleriyle dalga geciyorum ben. E nasil Seytan'in usutnlugune inanan insanlar varsa, ve Islam kitabinda Seytan'a nasil giydiriyorsa, her Hac ziyaretinde Okuze bak namaz kiliyo demem de, namaz ne kadar komik birsey 21. yuzyilda derim ornegin. Din adina okuzluk yapana yine okuz denir tabi o ayri, gidip 4 kadin alana falan okuz demek okuz haric kimseye hakaret degil acikcasi, veya gecen haberdeki gibi 11 yasinda kiz alana falan. Yapmak lazim bunlari. Ruh hastasi olmayan adam zaten N.Ş.A. gidip ona buna satasmaz yani. Kaldi ki bana ne, deizmde misyonerlik diye bisey yok sonucta, kim napiyosa yapsin. Problem, "inananlarin" kim napiyorsa yapsin diyememesi. dediklerinde haklısın.dalga geçilcek şeyle bir nebze komik bir şekilde dalga geçilebilir. bu adamlar böyle yapmadı ama, ,i am muslim topigini aç ve oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 newdonis the double post master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 newdonis ünleme bas direkt "5. maddeye aykırı" diyerek birşeye rastlarsan, herkesle uğraşılmaz. bir "ENTELİM BEN LOOK AT ME!!1" akımı aldı başını gidiyor şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 haklısın sam amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 newsam elele yumruk goklere haydeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dasaa silmeseydi hakaret dolu mesajlar vardı şikayet eder banlatırdık ne güzel. gerçi yeniden gelebiliyor 2 kere banlanan bir kimse. Ayrıca sam çok tarafsız gördüm bugün seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla hakaretle banlanma diye birşey olsa ben de banlatırdım birisini. welcome to my world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sam destek ciktigin adam apachenin sana yazdiklarinin belki on katini ozelden saydiriyor bana sabahtan beri sen gene sikayetle moda sildirtip duzeltiyorsun ozel mesaj kutumun icine ettielr dunden beri blokluyamiyorumda ben ne yapiyim? kiem sikayet ediyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 c/p ile koy foruma ne mal oldugu anlaşılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yaz viktor yöneticiler belli yani, alan modu da belli sildirmek istersen. destek vermiş de değilim yanlış birşey varsa, görmedim sonuçta özel mesaj kutunu senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sabah bu topicde bu adam yazdigi hakaretleri kastederek "ozelden bir kapaklar yaptim bu salaklara cevap bile veremediler eki eki" seklinde bisey yazdi bende kapak olsun diye tamamini doktum ortaya ama dasaa yi kizdirdik OM koymayin vs vs dedi ayar verdi hadi dedim ugrasmiyim baktim ayni ksutahlikla yazmaya devam edip ozelden nanik naik modunda dalga egcmeye devam ediyor aklinca hadi dasaa yi kirmiyor yazmiyorum ikinciye ama adminle mesgul diye bu kadar simarmak yanlis ozelden tacize anca adminler mudehale edebiliyor bu admalarda aynen taciz ve hakarete devam ediyor arkadaslarin mesajalri kayniyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar