Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penguenden super kapak

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:
newdonis said:
paticigin çocu bilinçli ve kendine güvenlimi?
senin paticik buluşma event yada paticik albüme havale ediyorum,
birbirine karışmış saçı sakalıyla orman kaçkını alternatif kesim mi kendine güvenli?

bana uzun saç sakal falan demeyin.benimde saçım uzundu bi ara ama uzun saç ve sakalında bir adabı vardır.o halde rockstarlıktan başka işe almazlar adamı,yurtdışında dahil.

Tabii bu standartları sen belirliyorsun, biz sana uyuyoruz?

dünyadaki insanlar belirliyor standartlari.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
tapmayana nerde saldırganlık göstermişim.öle oldugunu idda ediyorsan yalancısın.
ki ben hiç saldırganlık göstermedim saldırganlık gösteren taraf,insanların diniyle t.sak gecen taraftır.

birbirine karışmış saçı sakalıyla orman kaçkını alternatif kesim mi kendine güvenli?

bana uzun saç sakal falan demeyin.benimde saçım uzundu bi ara ama uzun saç ve sakalında bir adabı vardır.o halde rockstarlıktan başka işe almazlar adamı,yurtdışında dahil.

Bişey iddia ederek yazı yazmıyorum.
Biz burda aşırı dinci ve aşırı ülkücü arkadaşları sevmiyoruz olay bundan ibaret.ve evet bunu bozanlardan birisi sensin.
Albüm ve resimlerde konularda bitmiyo herşey.Bu forumdaki bi çok insan birbirini gerçek hayatta tanıyo.Ayrıca paticik zamanında Bi kaç bin değil,On binden fazla üyesi olan bi forumdu.Halen on binler kadar fazla olmasada,yeterince büyük bi forum,mesajların çokluğunu görebildiğin gibi.
İnsanları bilip bilmeden yorum yapma oyüzden burda.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
Asteroth said:
newdonis said:

Tabii bu standartları sen belirliyorsun, biz sana uyuyoruz?

dünyadaki insanlar belirliyor standartlari.

Dünyalarımız farklı bizim sizle.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
newdonis said:
tapmayana nerde saldırganlık göstermişim.öle oldugunu idda ediyorsan yalancısın.
ki ben hiç saldırganlık göstermedim saldırganlık gösteren taraf,insanların diniyle t.sak gecen taraftır.

Bişey iddia ederek yazı yazmıyorum.
Biz burda aşırı dinci ve aşırı ülkücü arkadaşları sevmiyoruz olay bundan ibaret.ve evet bunu bozanlardan birisi sensin.
Albüm ve resimlerde konularda bitmiyo herşey.Bu forumdaki bi çok insan birbirini gerçek hayatta tanıyo.Ayrıca paticik zamanında Bi kaç bin değil,On binden fazla üyesi olan bi forumdu.Halen on binler kadar fazla olmasada,yeterince büyük bi forum,mesajların çokluğunu görebildiğin gibi.
İnsanları bilip bilmeden yorum yapma oyüzden burda.

aşırı dinci mi?aşırı ülkücümü?
benim aşırı dinci veya ülkücü oldugumu gösteren bir cümle göstermezsen gene yalancısın.
öyle etiket yapıştırmayla olmaz bu işler koçum.tamammı?
ben hayatımda cenaze hariç camiye gitmemiş adamım.
Sosyal ağlarda paylaş

sacımda sakalımda uzun, acta kalmıyorum ardığımda catadanak iş buluyorum valla,

rock starda değilim.

off söledim rahatladım valla ahhi.

du laf sokıyım, sacına saklanıa tipine o kadar cok önem verip zaman harcıyan adamdan cacık olmaz butun uğraşı kendine güven eksikliğinden dolayıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:

O zaman seninki dahada beter. Sadece gaza gelmiş maşa olarak kullanılmaya hazır cahil bir çoçuksun eger her mesajından ülkücülük,fetoculuk,dincilik akmıyorsa bal gibi.

ee yeter be zekasız adam.
al bi mesajımı kopyala+yapıştır

ve mesajımın hangi bölgesinde dincilik+fetoculuk oldugunu göster.
göster siktirip gideyim bende.ezikligin sonu yok sizde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
zeytinyağı gibisin üste çıkıp duruyorsun.

ya zevzek zevzek konuşuyorsun icraatını göstersene?
bak çocum, burda 8 sayfa konu var.bir tane mesajımı alıp,

burda şu cümlede fetoculuk+aşırı dincilik+ülkücülük

var de.

bunu beceremiycek kadar yeteneksiz misin?
ben biliyorum bunu yapamayacak kadar yazıksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Deniz, sen paladinlik yapiyosun abicim ve it's so orta cag ne yazik ki.

Biri muslumanlikla dalga geciyorsa bunun cezasini verecek kisi Allah'tir. Bu paladinlik hevesi yuzunden cikiyor iste dunyadaki neredeyse her turlu ikilik ve catisma.

Avukati olan seytan yani, Allah'in avukatligina soyunmayin.

ne alakası var? ben müslüman degilmiyim?ben nasıl senin dinsizliginle dalga geçmiyorsam sende benim müslümanlıgımla geçemezsin.
müslümanlıgımı eleştirebilirsin,ben hiçbirşeyin dogmalıgına inanmam,
ama dalga geçmek hakarettir.
ha senin kişiligine hakaret edilmiş ha senin dinine.ne farkeder?

dalga geçmek demek hakaret demektir.haklı mıyım haksızmıyım ilke?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...