loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Heroes of Might and Magic fanlarına bir sorum var.. Serinin ortak sitesi Age of Heroeste Townlar hakkında bilgi ararken, Fortress kısmında şehri anlatmak yerine kısa bir hikaye koymuşlar.. Tales from the swamps diye... Çok hoşuma gitmişti ve buna benzer , daha uzun hikayeler varmı diye aramıştım ve bulamımıştım.. Hatta HoroesCommunity de sorduğumdada bir cevap alamamıştım.. Bu tarz, özelliklede HOMM la ilgili hikayeler bulabilirmiyim ??:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 eh bulan olursa ben necropolis ve tower hakkında istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 loop said: Heroes of Might and Magic fanlarına bir sorum var.. Serinin ortak sitesi Age of Heroeste Townlar hakkında bilgi ararken, Fortress kısmında şehri anlatmak yerine kısa bir hikaye koymuşlar.. Tales from the swamps diye... Çok hoşuma gitmişti ve buna benzer , daha uzun hikayeler varmı diye aramıştım ve bulamımıştım.. Hatta HoroesCommunity de sorduğumdada bir cevap alamamıştım.. Bu tarz, özelliklede HOMM la ilgili hikayeler bulabilirmiyim ??:( Official birşey mi bu yoksa fanfiction mı ? Heroes serisini king's bounty den beri oynamama rağmen ilk defa heroes "hikayesi" duydum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 HOMM değil de HOMM dünyasında geçen M&M'de (6ydı sanırım) vardır kesin sonuçta oyun RPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 m&m serisi full rpg ama, çok da zevkli bir oyun değildi, şimdiyse baya bir eskidi, pek oynanabilecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla ben gecen indirdim m&m 6 yı daha önce bitirememiştim. tekrar oynadıkca oyunu neden bitiremedigimi hatırladım cünkü o kadar boş vaktim yok :P bu kadar geniş bırakan başı boş bırakan bi oyun gormedim yau :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 6 7 8 baya güzeldir zamanına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 m&m 6 rüyalarıma girmişti ya, minatorlardan korkup bırakmıştım :/ keşke yenisi çıksa da oynasak, günümüz teknolojisine uygun bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kaede said: Official birşey mi bu yoksa fanfiction mı ? Heroes serisini king's bounty den beri oynamama rağmen ilk defa heroes "hikayesi" duydum :/ Tabii ki offical değil.. Offical storyline var , ama benim kasteddiğim hayal gücü yüksek ve yetenekli vatandaşların yazdığı ingilizce hikayeler.. Yani konusu HOMM 3 olan mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bone said: m&m serisi full rpg ama, çok da zevkli bir oyun değildi, şimdiyse baya bir eskidi, pek oynanabilecek birşey değil. Ah bi silahım olsa da beynine sıksam senin :> MM 6,7,8 oynamadan bu dünyadan giden crpg ci değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 7 harikaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 said: MM 6,7,8 oynamadan bu dünyadan giden crpg ci değildir. 8 i sallada 6,7 şahanedir.hele heroes 3 ten sonra m&m 7 tadından yenmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Kaede said: Bone said: m&m serisi full rpg ama, çok da zevkli bir oyun değildi, şimdiyse baya bir eskidi, pek oynanabilecek birşey değil. Ah bi silahım olsa da beynine sıksam senin :> MM 6,7,8 oynamadan bu dünyadan giden crpg ci değildir. duygularıma bu kadar güzel yansıtamazdın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mm7 oyunlarda crack döneminin yeni başladığı dönemdi. aldığım ilk crackli oyundu. oyunun yanında bir de crack için kağıt veriyordu adam nasıl yapılacak diye. biz yapamamıştık bozuk diye geri vermiştik. düzgün oynayamamıştım yani :( şimdi indirsem mi diyorum da o zamanki tadı vermez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sailor said: m&m 6 rüyalarıma girmişti ya, minatorlardan korkup bırakmıştım :/ keşke yenisi çıksa da oynasak, günümüz teknolojisine uygun bişi olsa. çıkarmışlardı zaten ama eski tadı vermiyordu ya 9 ya 10 emin değilim grafikleri geliştirmişlerdi ama oyun çok mongol olmuştu ama çıkarsalar ben yine oynarım m&m olsun çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 said: mm7 oyunlarda crack döneminin yeni başladığı dönemdi. aldığım ilk crackli oyundu. oyunun yanında bir de crack için kağıt veriyordu adam nasıl yapılacak diye. biz yapamamıştık bozuk diye geri vermiştik. düzgün oynayamamıştım yani sad smiley şimdi indirsem mi diyorum da o zamanki tadı vermez herhalde. heroes 3 ü arada oynuyosan hala feci gaza gelebilirsin 7 de.behemoth larla,evil eye larla filan burun buruna gelmek güzel kötü grafiklere rağmen.yanlız m&m sistemi öğrenene kadar sıkabilir seni biraz. said: çıkarmışlardı zaten ama eski tadı vermiyordu ya 9 ya 10 emin değilim grafikleri geliştirmişlerdi ama oyun çok mongol olmuştu ama çıkarsalar ben yine oynarım m&m olsun çamurdan olsun. en son 9 çıkmıştı.berbattı.zaten dünyası,büyü sistemi filan olduğu gibi farklıydı.m&m havası yoktu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 8 de Double hatta Triple Dragon yapmadığın sürece o kadar kötü değildi :> Ama 6 nın büyüklüğünü 7 nin çeşitliliği ile birleştirmeyi başarsalardı tadından yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 crackin başladığı dönem değil de cracki bize yüklettirmeye başladıkları dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 m&m 6 yı bitirememiştim bir yerden sonra kopmuştum resmen ne yapcağımı bilmeden diyar diyar dolanıyordum 7. oyun 6 ya göre daha ufak çaplı olsada sistemi çok güzel oturmuştu hikaye de güzeldi benim en cok sevdiğim m&m oyunudur 8 idare ederdi yine m&m havası vardı ama 9 u konuşmak bile istemiyorum o oyunu yapan şahısları yakalarsam çok feci benzetirim m&m için bir 10. oyunu kendi havası olmayacaksa yapmasınlar zaten ben cıkarır eski cd lerimi oynarım gene 6-7-8 mis gibi ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 6daydı galiba, tavernlerde magic vari bi kart oyunu oynanırdı, hastasıydım :D gryphon ininden kartları alıp geliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aha efsane işte budur o kağıt oyunu deli bi şey kartları aldıktan sonra sıkıldıkça gir bir tavernaya oyna saatlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 6 ve 7 imbaydı özellikle 6 da oyunun basından kocaman kaleye girmek falan guzeldi, seyi hatırlıyorum benım aldığımad 6 da oyun bi save dosyasıyla geliyoud böle bi acmıstım onu havaa herkezde imbazor itemlar falan var böle, ucuyorum bi türlü büyü acık ve etrafta dragonlar var falan, neyse savasıp cıkmıstım ordan sonra gezıp durmus ama nerde olduğumu anlamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sintisyzer said: 6daydı galiba, tavernlerde magic vari bi kart oyunu oynanırdı, hastasıydım :D gryphon ininden kartları alıp geliyoduk 6 da değil 8'deydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 said: Alıntı: Sintisyzer 6daydı galiba, tavernlerde magic vari bi kart oyunu oynanırdı, hastasıydım grinning smiley gryphon ininden kartları alıp geliyoduk 6 da değil 8'deydi o 6,7,8 hepsinde vardı.9 da çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 o kart oyunu baya yer etmişti bende, multi oynamak istemiştim arkadaşlarımla. o yüzden de mancınık'ı geliştirmiştim. http://forum.paticik.com/read.php?35,574732,page=1 oynamak isteyen olursa oynayalım valla canım çekti yine :D bu arada ordaki linkler kırıktır artık zamanında yüklemiştim rapide linki de burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar