Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selektor yaparim affetmem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun susurluk'a dogru gidiyoruz, altimizda bmw 520 var tahmini 180km ile giderken, duble yolun orta refujunde bir araba cikicakmis gibi yola bakiyor; bende tabi cikmasin diye bayag bir selektor yaptim. Neyse 300mt 500mt sonra direk polis durdurmasi oldu, meger o selektor yaptigim sahsiyet radarmis :)

bende niye sinyal vermiyor diyorum :)
Mesaj tarihi:
Selam,

Desene, yılın safı ödülü sahibini buldu :P
Tamamen temiz ve uyarıcı duygularla sellektör yapmışsın :)

Olayın sonu itibarıyla da yılın balı ödülü senindir sanırım :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
matama said:
ha sonunu yazmamisim :)

ya biz iki araba girdik polis durdurmasina onumdeki durdurdular ben gectim

anlamadim niye :)

Belkide selektor yaptın diye bak düşünceli insan bunu bırakalım demişlerdir.
Birde arkadaşlara yardımı olması açısında radar olan arabayı ve lokasyonun detaylarını verirmisin? Tamamen bilgi amaçlı yoksa hız yapmak ne haddimize.
Mesaj tarihi:
Bizde bikere iki araba girdik. Radar arkamızdaydı önümüzdeki arabayı çevirmediler arkada olan bizi çevirdiler.

Belki iki araba yakınsa radar birisini algılayabiliyordur. Mantıken öyle olması da gerekir zaten. Giden sinyal 1 arabaya çarpıp geri döner onun perdelediği arabayada çarpıp dönmesi pek mümkün deil.
Mesaj tarihi:
radar susurluk yolundaydi

bu balikesir ayrimindan sonra bir yerlere geliyor

valla dibimde bir arac yoktu radara yakalanirken :) yani gayet dimdizlak ortadaydim

bilmem belki radarcinin kahvesi dokuldu veya dondu kaldi ne blem yani :D
Mesaj tarihi:
hız limitinin yüzde 10una kadar ceza yok yüzde 10 la yüzde 30 arasında hız cezası oluyor 110 milyon gibi bişeydi. hız sınırının yüzde 30 üstünde ise radar dedigimiz olay olmuş oluyor.

Hız sınırlarını yüzde otuzdan fazla aşmak

Cezası: 169,400,000,-TL Ceza Puanı: 15
Geriye doğru bir yıl içinde 5 defa ihlal edildiğinde, 1 yıl süre ile belge geri alınır.

yannız ben 222 milyon+15 ceza puanı yemiştim o neden acep hmm...
Mesaj tarihi:
Genellikle hizli giden bir konvoydaysaniz en ondekini cevirip arkadan gelenlerle ugrasmiyorlar. Kimi zaman ugrasmamak icin; kimi zaman da ortalik tekin olsun, rusvet almak icin.
  • Yeni Oluştur...