RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İphone beklediğimizden daha da akıllı çıktı... İphone satışa sunulduğunda, tuş takımı olmayan ilk telefon olarak tanıtıldı. Şimdi ise telefon anlayışını değiştirerek yeni bir ilke daha imza atıyor. Bazı yazılımcıların bir araya gelerek hazırladıkları PSone emületörü ile İphone'da Playstation 1 oyunlarının hepsini oynayabileceğiz. İşte PSone emülatörünün İphone'da çalışmasını gösteren video. Emülatör'e ulaşmak için lütfen Tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 e iyiymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yavasmıs.. varmı Iphone'da bu ıse yatıcak işlem gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iPhone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Şahsen ben denedim. Bazı romlar cok hızlı çalışırken bazıları ise deli ediyor adamı. Keyfinize göre alternatifler var yinede. Ben NES oyunlarını oynuyorum hiç yavaşlama problemi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yeni yazılmış birşey geliştirilmesi gereken bir durum elbette. Yeni olduğu halde sanırım gene de iyi verim alınabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar