Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul bitti kar coştu

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Kar ne lanet şeysin ya istanbuldan bursaya 7 saatte geldimsenin yuzunden off cok sinirliyim[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

Bandırmada sabah 8 itibariyle başladı hala devam ediyor zaten alt yapı yoktu iyice çöktü.. yarın okullarda tatil edildi..neden böyle olurki ne güzel yazılı haftasında yağsaydı ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

bu nedir ya?

kadıkoyde 5. katta oturuyorum 1. kata gelir bu durumda kar cunku acayip hızlı ve şiddetli yağıyor..

aralıksız ve camı dahi acamıoruz... kadıkoyde ilk defa goruyorum boyle bir kar afet gibi bişi

acaba cathacalysm mi geloor :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 22 January 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
izmirde çok garip bi hava vardı sabah hava kasvetliydi ama bi 10-15dklığına kapkara oldu heryer öyle böyle değil deli gibide yağmur vardı

Yaw evet cok ilginc bi hava oldu cidden dersteydik hoca isiklari kapattirdi pencereden disariyi seyrettik.. muazzam bi manzaraydi kapkaranlik bi hava ve inanilmaz simsek cakiyodu.. cok guzeldi cok.. bide su aralar kar yagiyo weya ona benzer bisiyler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimde finalleri iptal etmişler geri döndüm istanbula. Yanlız izmit yolu bi felaket. En önde oturuyodum gelirken, gebze civarlarında bi ara rüzgardan otobüs sallanıyodu. Yerler otoyol işlek olmasına rağmen bembeyaz. Bi gişelerin orda yol kar tutmamıştı zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bizim yarın bitane var
vizesinden çok düşük almıstım
simdi finale kassam bile iice istedigim not gelmicek yaz okulu veya seneye alttan alıcam gene elim mahkum
suan calısmasammı calıssammı arada kaldım hehe

daha iptal oldu diye bilgimiz yok valla
ama merkezdeyim ve heryer kar
kampüs daima buradan 5 derece fln düşük oluyo ve burada 1 karış kar varsa kampüste 2 karış oluyo

gerçi greyderler ile cıkmıslar kampüs yolunu acıcaklarmıs diye haberler gelmişti ama bakalım ne olcak
sabah 09 da final var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün kendi rekorumu kırdım ve yeni bir "survival" efsanesini yazdım.
Sabahın köründe bostancıdan (saat 6) yola çıktımö yola çıkarkken yağmur yağıyordu sonra yolda kara dönüştü. 2 tane hayati finalim olduğu için sabaha kadar ders çalışmıştım ve otobüste dışarda yağan kara aldırmaksızın ders çalışmaktaydım. Avılara vardım sınavlara arka arkaya girdim (iyi geçtiler) 2. sınavdan çıktığımda binadan dışarı baktığımda bir anda şok oldum.
"Ben nasıl eve dönecem!"
Saat 1:30 gibi avcıalrdan yola çıktım. Yol topkapıdan sonra felaket olduğu için eve anca "5" (yazı ile beş) saatte varabildim. Eve geldim bir de elektrikler gitmiş. Yattım az önce kalktım sabah oldu zannediyordum.
Bu gün yağan kar hakkında yorum yapamayacağım. Daha beteri feci de rüzgar vardı kar teneleri yüzümün açıkta lan tek bölgeisne (gözlerime) çarpıyordu önümü bile göremiyorudm (kafamı kaldıramıyordum).
Neysse şu anda evdeyim. mutluyum :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 23 January 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...