sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Iliginctir, Izmir bembeyaz su anda.. Daha da ilginci benim okulum falan bitmedi, yarin koca bir finalim var.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ana harbiden dışarı baktım kar yağmış izmirde ne ara yağdı çok yağmamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Daha da dumur bir olay. Su anda bilgisayarim Izmir/Cigli nin -17 derece oldugunu soyluyor :)|[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Kar ne lanet şeysin ya istanbuldan bursaya 7 saatte geldimsenin yuzunden off cok sinirliyim[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bandırmada sabah 8 itibariyle başladı hala devam ediyor zaten alt yapı yoktu iyice çöktü.. yarın okullarda tatil edildi..neden böyle olurki ne güzel yazılı haftasında yağsaydı ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu nedir ya? kadıkoyde 5. katta oturuyorum 1. kata gelir bu durumda kar cunku acayip hızlı ve şiddetli yağıyor.. aralıksız ve camı dahi acamıoruz... kadıkoyde ilk defa goruyorum boyle bir kar afet gibi bişi acaba cathacalysm mi geloor :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: slayer__, 22 January 2004 17:37 tarihinde demiş ki: izmirde çok garip bi hava vardı sabah hava kasvetliydi ama bi 10-15dklığına kapkara oldu heryer öyle böyle değil deli gibide yağmur vardı Yaw evet cok ilginc bi hava oldu cidden dersteydik hoca isiklari kapattirdi pencereden disariyi seyrettik.. muazzam bi manzaraydi kapkaranlik bi hava ve inanilmaz simsek cakiyodu.. cok guzeldi cok.. bide su aralar kar yagiyo weya ona benzer bisiyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bizimde finalleri iptal etmişler geri döndüm istanbula. Yanlız izmit yolu bi felaket. En önde oturuyodum gelirken, gebze civarlarında bi ara rüzgardan otobüs sallanıyodu. Yerler otoyol işlek olmasına rağmen bembeyaz. Bi gişelerin orda yol kar tutmamıştı zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bizim yarın bitane var vizesinden çok düşük almıstım simdi finale kassam bile iice istedigim not gelmicek yaz okulu veya seneye alttan alıcam gene elim mahkum suan calısmasammı calıssammı arada kaldım hehe daha iptal oldu diye bilgimiz yok valla ama merkezdeyim ve heryer kar kampüs daima buradan 5 derece fln düşük oluyo ve burada 1 karış kar varsa kampüste 2 karış oluyo gerçi greyderler ile cıkmıslar kampüs yolunu acıcaklarmıs diye haberler gelmişti ama bakalım ne olcak sabah 09 da final var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bu gün kendi rekorumu kırdım ve yeni bir "survival" efsanesini yazdım. Sabahın köründe bostancıdan (saat 6) yola çıktımö yola çıkarkken yağmur yağıyordu sonra yolda kara dönüştü. 2 tane hayati finalim olduğu için sabaha kadar ders çalışmıştım ve otobüste dışarda yağan kara aldırmaksızın ders çalışmaktaydım. Avılara vardım sınavlara arka arkaya girdim (iyi geçtiler) 2. sınavdan çıktığımda binadan dışarı baktığımda bir anda şok oldum. "Ben nasıl eve dönecem!" Saat 1:30 gibi avcıalrdan yola çıktım. Yol topkapıdan sonra felaket olduğu için eve anca "5" (yazı ile beş) saatte varabildim. Eve geldim bir de elektrikler gitmiş. Yattım az önce kalktım sabah oldu zannediyordum. Bu gün yağan kar hakkında yorum yapamayacağım. Daha beteri feci de rüzgar vardı kar teneleri yüzümün açıkta lan tek bölgeisne (gözlerime) çarpıyordu önümü bile göremiyorudm (kafamı kaldıramıyordum). Neysse şu anda evdeyim. mutluyum :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 23 January 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ogrencilerin kar dualari gec tutmu$ olsa gerek.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar