Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 tamam iste bak wowhead den. cogu humanoid zaten hem nakit hemde boe item recipe sansi varken jc recipe i farmlarsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Öle yapıyorum zaten :) ama düşmüyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 CapN said: Zaten sadece recipe için kasmıyorum. Gold kasıyorum kasarkende recipe düşmesini istiyorum :P 2 günde 2600g gibi para kastım 1 Recipe düştü 10 15 tane yeşil düştü sayamadgım kadarda cloth düştü. Şimdi bir arkadaşın dediğine takıldım yukarda acaba cidden belli bir mobu kesince sistem otomatik farm algılıyor hiç bişi düşmüyormu? Yoksa bu benim cenabetliğimmi anlamış değilim. Ogre görmek istemiyorum bu arada midem bulanıyor artık :P Shadowmoona yelken açıcam birazda kahvaltı edip birazda orda kasalım. günde 1.3k diil 1k bile mob keserek nasıl kasılır? kaç bin mob kesmek gerekir? insan sıkılmaz mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bende hastalık var sonuca ulaşmam lazım Mese sadece bu charda 7 kere filan prof değiştirdim Mine Herb Skinning JC (2 kere) Tai Enc Alcmy ve hepside 350+ skille dropladım ve hiç bir profu recipe ve train parası hariç para harcamadım. Eğer bişi istiyorsam sıkılmadan kasabılıyorm buda bunlardan bırı 2 3 gun daha keserim heralde. Bu sadece wow da değil uo dan tanıyan arkadaşlarada sorabılırsınız. Gerçi bu problemım sadece oyunlarda değil gerçek hayattada öle istiyorsam yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bence büyük hata yapıyorsun, senin kadar zamanım olsa bir adet feral druid kasarım sırf herb toplamak ve skining yapmak için. 1 adet mage kasarım tailor ve jw için. Bir adet rogue kasarım mine ve leatherwork için. Böylece hem sürekli bişeyleri tekrara kasmam gerekmez. Hemde ne farmlamak istiyorsam en kolay yapan charla farmlamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 [Design: Chaotic Skyfire Diamond] Ahanda düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 BoP da olmadıgı için istedigin kadar farmlayabilirsin. Diger moblar ile bosuna ugrasmayın ne dusecegi belli değil cunku. Direk sirenler ile recipe düşürmeye kasın işte ne güzel para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 toggie said: BoP da olmadıgı için istedigin kadar farmlayabilirsin. Diger moblar ile bosuna ugrasmayın ne dusecegi belli değil cunku. Direk sirenler ile recipe düşürmeye kasın işte ne güzel para :) Valla çok saol morelim yerine geldi 2 adet düşürdüm simdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kıskancımdır, akşam bg yerine recipe kasıcam. gerçi önce ah den kontrol etmek lazım... ama bi düşmezse feci çemkiririm sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ah de tek tek satın bari, hepsini aynı anda koyup rezil etmeyin piyasayı :) arastırıp ogrenirler nerden dustugunu bişey kazanamazsınız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 oha çinliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Capn > Çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 biri çinli mi dedi nihilumdan melghor un bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 2. ve 3. tab dakiler ne be ayrıca yuh yanı... buneki böle bunu piyasaya verseler server ekonomisi bok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Adamın 70k parası var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 herbler pek zor degil de para ucuk. yani raid disinda toplanir ve satin alinir ama o parayi nasil yapmis herif. daha dogrusu o kadar mat ile parayi birlikte nasil yapmis :D lan satsa felan yaparda belli ki biriktirmis, hatta satin almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Adam çinli değilki abi Para = Huzur zaten ogride dursa para kazanıyordur bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 o bankadaki cıcekler kadar benımde bankada vardır ama biraz daha azdır satmıyorum saklıyorum mezara götürücem satmayı pek sevmem de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 g.bank değilmi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 iyide bu guild bank. Adam kendine özel guild mi kurmuş banka kullanmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamda 7 sülalesine yetcek kadar para var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 evet alt guildi var banka icin. daha fazla gold varmıs sanırım. ilginç olan adam mongoose u felan 5 golda yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 oha hayvanmıs bu banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yalnız nihilumun bankasını merak ettim. member böyleyse artık adamların 500k flaan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 böyle resimleri koyuosunuz sora adamların sülalacek kulakları çınlıo :D biz alt char açtık banka die fln buna artislenioruz heriflere bak pes :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar