Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumlarda en çok kullandığınızı farkettiğiniz kelimeler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genelde çok kullandığım birşey yok.
Hede hödö ve falan sanırım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Yahu,baba,amin ve :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Mesaj tarihi:
Hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben olmuşum kelime...
ama başkaları daa iyi farkeder aslında.
unity mesela: period :D[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
ben dayanamiorum arada vadaaaa diyorum sayılır mı bu?
eheh cidden diyorum yani![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 22 January 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
...Y: 18fistanbul...

ya adam sana "ben fistan, bul'luyum aslında" demeye çalışmış sen nediosun![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
her tarafta bone'un tutankamun zamanından kalma topicler dela tarafından uplanıyo, uplandıktan sonra 2. - 3. postta max. direkt bone çıkıyo bişeyler diyo. Bu ne ya =/

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
simdi farkettim ki "denyo uploader" diyorum cogu zaman. hani paylasim forumlarinda capsiz cok yolluyorlar o yuzden. kufur de ediyorum bol bol fakat yaziya dokmuyorum o yuzden onu belirtmeme gerek yok gibi.
  • Yeni Oluştur...