bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ya niptuck season1 indiriyordum %85 e geldi. Bende ilk bölümlere yavaştan başlıyım dedim packin içindeki ispanyolca altyazıları sildim. Şimdi torrenti açtığımda hata veriyor dosyalar eksik diye indirme yapmıyor. Utorrent kullanıyorum packin içeriğine bakıyorum .sub dosyalarını "indirme" yaptım ama yinede banamısın demiyor hata veriyor indirmiyor :( napiyim ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 torrenti sil utorrentten (indirdiklerini degil, listeden sil sadece) tekrar eklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 şöyle birşey yap başka torrent programıyla aynı torrent'i tekrar indir. Bu sefer sadece altyazıyı çek birkaç saniye sürecektir zaten... Sonra çektiğin link'e at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 disappear in dediği gibi yaptım.Zaten torrent devam ediyormuş kaldığı yerden kolay bi çözümü varmış =) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar