Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yoğurt olayına balıklama atlama bence, mikrobiyal bir durum varsa veya olacaksa yoğurt ve türevleri onu tetikler. bademcik var mı? varsa da yoksa da hakkaten aynada bi görmeye çalış boğazının durumunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Angelotti said: ballı karabiber ye ? hayııır! kabus hastaydim ve henuz bursaya gitmemistim annem her telefonda bunu iç diyip durdu sonunda bursaya gittim ve resmen 1 kilo karabiberi dokmus balin icine "iiiç" diye tıktı. karabiber sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bendede çok oluyor o yanma. Benim yaptığımsa şudur; ''Ya nasıl olsa geçecek ne uğraşıyım ya. Doktorda şimdi ağzımı açtırır iğrenç bir tahta sokar boğaza. Dellenirim küfrederim. Boşver geçecek nasıl olsa.'' derim kendi haline bırakırım. 1-2 gün bol su içerim. Sonra kendinden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben aşı maşı olmuyorum hasta da olmuyorum anca öksürük ne sağlam bi bünyeyim lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar