patara Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Aklıma bir konu takıldı. Sphere açıkken http://ip:2593 şeklinde girdiğimizde aktif player'ları görebiliyoruz. Alttaki mantık çerçevesindeki gibi Bu durumda Sphere'in de java gibi bir dil kodlaması olduğunu var sayıyorum. Listcol ve name komutları ile oyundan anlık bilgi alınabiliyor. Peki başka neler alınabilir. Taglardan bilgi okunabilirmi kill sayısı vs. Yada oyun içinden alabileceimiz başka diğer bigliler. Fikri olanların paylaşmasını rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bu konuda teknik bilgim yok ama hatırladığım; bir yabancı serverın (ismini hatırlamıyorum, geçmiş zaman) sitesinde o sırada oyunda olan oyuncuların yeri (minoc territory gibi...), kill sayısı yazıyordu. sanırım fame de vardı bunu hatırlamıyorum ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hmm bence her şey yapılabilir yeterki . iyi bir java veya php bilgin olsun[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bu bir java mantığı değil. PHP Bilgisinede gerek yok. Sphereserverin HTTP Serverı. Evet o kişinin tagına falan herşeyine bakabilirsin. Mesala account örneği: Account Name %src.account.ACCOUNT% Current Status %src.account.status% Account Type %src.account.plevel% Email %src.account.EMAILLINK% Email Failure Status %src.account.EMAILFAIL% Email Queued %src.account.EMAILQ% Language %src.account.lang% Chat Name %src.account.chatname% Last Login Date %src.account.LASTCONNECTDATE% Total Online Time %src.account.TOTALCONNECTTIME% minutes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Faust çok iyi benimde anlatmak istediğim buydu. Fakat o bahsettiğin kod kime bakıcak ? yani bir acc belirtmek gerekirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 patara bu tagları kişinin accountunu sayfadan login etmesi ile gösterilir. biraz geliştirilirse. webden acc sistemi gibi herşey buradan yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bu konuyu biraz daha açarmisin beceremedim pff.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 saol o zmn ben bi yenileri inceliyeyim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 en yaygın biiçmde kullanılan versiyon 55i o yüzden incelemede yarar var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yani? yeni versiyonlarmi 55i mi ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 99z8 ve üstü versionlarda web scriptleri farklı. o yüzden 55i'de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Tmm saolun. inceliyeceğim sizlere sonra bu topic altinda iletirim. Yaptıklarim güzel olursa kullanışlı olursa paylaşırız beğenirsiniz umarim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar