Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Geçmişe baktığımda yaptığım bazı davranışların aslında ne kadar saçma ne kadar gereksiz ne kadar yersiz davranışlar olduğunu fark ediyorum her yeni senede geçen senelerdeki davranışlarım daha değişik haller alıyor sizce bu bir kişilik arayışımıdır yaşım daha 16 olduğundan mı kaynaklanıyo olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kesinlikle ondandir merak etme 3-5 seneye kendini bulursun.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 mesela geçen sene paticikte nickimi değiştirmişim gmarthur idi yaptığım postlar için sitem etmişim falan filan şimdi içim burkuldu yanlış anlaşılmadan ve tanınmadan kötü bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Merak etme bende geriye dönüp bazen pişman duyucağım şeyleri hatırladğımda ayakta kabus görme haline geçiyorum :) Olur böyle şeyler. Sen kendini bir kişilik edinemeye veya onun gibi birşeye zorlama bence zamanla kendi kendini bulursun. Buarada kendimden biliyorum olayın frp ile alakasıda olabilir, burdan frp zararlıdır gibi bir şey çıkarmayın yanlız ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Arthur_HellsFire, 22 January 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Geçmişe baktığımda yaptığım bazı davranışların aslında ne kadar saçma ne kadar gereksiz ne kadar yersiz davranışlar olduğunu fark ediyorum her yeni senede geçen senelerdeki davranışlarım daha değişik haller alıyor sizce bu bir kişilik arayışımıdır yaşım daha 16 olduğundan mı kaynaklanıyo olabilir ? Aynen . Şu an 17 yasındayım ve gecmişimde yaşadıgım olaylar aklıma geldikce lam şimdiki aklım olsa diyorum hep içinden.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Demek genelde bole bis anormal değilmişiz sonucu çıkıyo *!sevinir* [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 22 January 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 düzelir düzelir merak etme :) blue çağı :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Geçer ya 1 seneye kaLmaz[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Kaç yaşında olursak olalım bence hep geriye dönüp ulan keşke şöle yapmasaydık diyeceğiz.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 orası kesin... İnsanlar yaşlandıkça yaptıkları şeylerden bişman olurlar ama yapmadıkları şeylerden daha çok pişman olurlar.. Ne yapabiliyorsan yap....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar