Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 8mbit internetim var ama 420 falan görüyorum max downloadda ttnet sağolsun bok gibi altyapı olduğundan 800 verince adamlar her dakka internet kopup duruyo. torrentten 400 le çekiyorum steamdede 400 le çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Holy said: lanet olsun bugün çok iyiymiş indirimler ya. killing floor, gta aldım, batman aklımı kurcalıyor, kings bounty göz kırpıyor. pff. batman oynamamış olan varsa 1 saniye düşünmeden alsın bu arada. oynadığım en iyi oyunlardan biri... top 10'uma heralde girer, o derece zevk aldım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sonunda gta 4 oynıcam :) bide 32 gb yuh gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 l4d2 5 dolar. alın ben hep kaçırıyodum indirimi. GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O degilde dun NFS Pack 35 idi alicam dedim yemege gittim sonra unuttum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "Bir gün her steam accountunda Left 4 Dead olacak" mantğından zaten beklenilen bir indirimdi :D Olmayan kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bence o da TF2 gibi free olacak yakın zmnda... Maaş günüm geldi sonunda! Şimdi THQ packi alabilirim aynı zmnda arkadaşıma gift edebilicem oh zenginlik başka birşey yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hiç sanmam TF2 nin beleş olmasının sebebi storeunun olması ve beleşe geçirdiklerinde storedan kazandıklarıyla karlarının daha çok artıcağını düşünmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: Orijinalden alıntı: Saşha Bugün Sanctum adlı oyun %75 indirimde olucakmış. http://store.steampowered.com/app/91600/ Ayrıca Steam forumundaki değerli arkadaşlarımız update gelen oyunları incelemiş, yeni gelen Achievement'lara bakmış ve tahmini gelicek indirimler/Achievement'lar listesi şöyle; Poker Night at the Inventory - Summer of 69 Worms Reloaded - Summer of '69 (yes, another one with the same name) Sanctum - Beach Party! (confirmed for Thursday, 75% off daily deal) Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time - Hot And Bothered Audiosurf - Sunburn The Wonderful End of the World - Wonderful Big Bladder* (*buggy but achievable) Galcon Fusion - Pool Party Altitude - Electric Firefighter Mount & Blade: With Fire and Sword - Summer Fest Fate of the World - Catching Some Rays Universe Sandbox - Heat Wave Hydrophobia - Another shrimp on the barby* (*possibly broken) Metal Drift - Meat Hunter and/or Road Trip Rampage Turba - Summer Block Party Nimbus - Precision BBQ Serious Sam HD: The Second Encounter - Treasure Diving Air Forte - Beach Party Bingo Tidalis - Summer Swimming Hole X3:Terran Conflict - Turn Up the Heat and/or Solar Shock Wave Commander: Conquest of the Americas - Holiday Cruise Post Apocalyptic Mayhem - Summer Jam Winter Voices - Summer's Gone, But A Lot Goes On Günlerdir X3'ü bekliyordum hem indirimi hemde ticket'ı gelmesi çok iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gitti paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ödül yoksa ucunda gg sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kazanamazsam steam accountumu satarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O kazanılan biletler ile kazanma ihtimalinin bir bağlantısı yok kanımca. 100 şanslıya diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 100çok az ya 1000kişiye dağıtsalar ya. bu arada wishliste neler koydunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 For every Prize Ticket you earn, you will be entered into the Grand Prize Giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 100 şanslıya girmesi çok zor da tüm görevleri yapana valve bir şey verir yine geçen arg event gibi ben onu kastettim ödül olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o kadar görevi yapana bence kız arkadaş vermeli adamlar azcık insan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ashasha kac ticket var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 omg wtf get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 49/49 maşallah wishlistini zaten satın almışsın sen daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 wishlistimdeki ilk 10 oyunu 450 dolar falan ediyo nereye almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 heh düzeltince anlamı kalmadı mesajın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar