toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 heahah evet, impossible nerden cıkmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tahta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Indie olmayan oyunlarda indirim istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Çoğu indie olmayan oyunlar zaten, yılbaş indiriminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fiber gelmeden almam ya öf indir dur paso cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bide ısrarla mass effecti indirime sokmuyolar(bi kere yaptılar onuda ben kaçırdım). 2 çıkmadan bi indirseler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 9.99$ yapmışlardı Mass Effect'i en düşük, D&R'larda 19tl'ye kutulu kitapçıklı var, gereksiz bence Steam'den almak. Bu arada yeni set geldi, id pack dışında beni çeken olmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 l4d 2 yi 15 dolar falan yapsalar ya. asfdasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 id'de çok mezarcı çıktı ya pakette en yeni oyun doom3, insan bi yeni wolfenstein'ı koyar olmadı q4 falan. almıyorum lan kızdım cona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 23,79 nası bi fiyattır yahu eha alcam sanırım id packi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o pakedin hakkı 13 bence, oynamadığım yok zaten benim orda belki hiçbirini oynamasan alırdım belki. en yenisi doom3 ya onda da wide screen çözünürlükleri bile yokmuş ehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya haklısın aslında sırf nostalji için alcaktım da bilemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 alma boşver, o paraya daha güzel şeyler düşürebilirsin bu indirim döneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Lucas adventure pack i kaçırmayın bence , 2.49 a Loom, The dig, indiana jones fate of atlantis & last crusade var. Ha birde indigo prophecy (Fehreneight) 3.39$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Fate of Atlantis seslendirilmiş versiyonu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=916179 corrupted speech varsa corrupted olmayanı da vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Atlantis in dosya boyutu 154 mb olduğuna göre seslendirme var evet =D yüklüyorum ama önce DIG i bitiririm yine seneler sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 steam'den alacağım oyunun kaç mb olduğunu görebilme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 steam'den göremezsin de malum yerlerden öğrenebilirsin. ya da system req. e bakarsın oyun icin, orda yazıyordur hdd'de su kadar bosluk lazım falan diye. gerci onlar tutmuyor tam olarak genelde 1.5 katı fazlasını yazıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yeni set gelmiş, bf2 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kings bounty'i alacaktım zaten güzel oldu bu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 resident evil'ı 2 kere bitirdim red faction da thq packde vardı zaten gerisi de ilgimi çekmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Star Wars Premier pack güzele benziyor. Edit: Nvm 75% indirim gösteriyordu şimdi 33%'e çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gene %75 yaptılar. naapıyor yaw bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 öğlen total war rome ile bu indirim dönemini açmıştım, bugünün set de güzelmiş bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar