Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Son yıllarda çokca artan webzinelere bir yenisi daha değil,birkaç yıldır oturtulmaya çalışılan güzel bir proje.Sonunda tasarımı şusu busu tam olarak oturmuş.Bir dönem yaşadığı sorunlar nedeniyle az da olsa ulaştığı kitleyi de kaybetmişti ama şimdi çok daha güçlü duruyor. Web-zine'lerle arası olanların bakmasını öneririm. http://www.rock-vault.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 UP! diyeyim bir kerecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 [offtopic] web-zine'ler artmadı be çutulu, aksine azalıyor =/ büyük siteler yavaş yavaş kapanıyor. istesek de istemesek de; web 2.0 to rule them all and in the darkness bind them. [/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla webzine yapmaya çalışan birsürü kişi var etrafımda sürekli bir şeyler açıyorlar..benim çevremde artıyor o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla ne yalan söyleyeyim, siteye şimdi baktım. içerik olarak bayağı zenginmiş ama sunum tarzı kötü sanki. kendini okutturacak gibi değil, ne biliyim şirket sitesi gibi tasarım falan. en azından bana öyle geldi, bilmiyorum. belki konu ilgimi çekse daha farklı düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 1) RSS sistemi yok 2) İletişim kısmından mesaj gönderilemiyor, olmayan güvenlik kodunu yanlış girdiğimi söylüyor. 3) Oradaki maillerden biri [email protected] olmayan bir mail adresi. Diğer mail adreslerinden umarım failure mesajı gelmez ve mailimi okurlar. RSS'si olsa ekleyecektim ama rss listeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Icerik güzeldir heralde bana hitab etmiyor ama dizayn olarak acayip yoruyor bıde takıntı vardır bende sağ ustte joomla kısmında ufak bir kare renk tonu farklılıgı var. Bu tarz sıtelerde sanırım sunumda içerik kadar önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar