heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 dünde oldu bugünde oldu ya anlamadığım ne yapmaya çalışıyolar? offline serverlar. Aerie Peak Boulderfist Eonar Frostmane GrimBatol Jaedenar Kazzak Kilrogg Outland Ravenholdt Stonemaul TarrenMil Vek'nilash <--- benim serverım böhühü :( Wildhammer ehm.. sonuç? adamlara bide para verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 account bilgilerini ozel mesajla atarsan bana sana ozel slot ayarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA you r serious ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Biz de Frostmane'deyiz, Misery battlegroup komple down. İşin boktan kısmı 2 gün önce de aynısı olmuş ve 6 saat sürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 abi ne gsl kaptırmış av kasıodum ya olcak işmi şimdi bu? dahada yeni transfer etmiştim charı population u recommened die :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ben de kimi gerekçelerle vek'nilash tan göç ettim başka bir yere. ancak şöyle söyliyim burning legion -> grim batol -> vek'nilash- > .. bu serverların hepsine 5 basar vek'nilash türk azdı memnundum ama çoğaldı sanırım artık. end game yapan guild çok fazla magtheridon'u falan aratmaz o konuda. curse orda şimdiki adı meet your makers biliyorsundur belki, bir kaç kanka vardı curse'de canımız sıkılırdı naxx canımın sıkılırdı aq40 yapardık. tatlıydı özlüyorum orayı. muhtemelen 1 ay sonra migrate dolunca dönücem geri ama laughing skull'a gidebilirim sevdiğim kenkler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 PVP ogren bizim servera gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bi kaç gün önce Blue postlarda gördüğüm serverlar, Bu serverlarda aşırı lag olduğu ve bakıma alınması gerektiği yazıyordu sanırım ondan down edildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 -Wissy said: PVP ogren bizim servera gel. hehe sen horde ol önce efendi gibi. sonra pve pvp alayına akarız.. bu mal serverda pvp gear yaptım. ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bi de su salak xmas tatili felan uyuz etti ya. ptr 3 gundur her 2 dakka da bi crash oluyor serverlarda 10 saniyeden fazla durulmuyor. ne gelen var ne giden tamamen unutmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ptr'de zaten eğlenmeyi bekleme. bu arada miseryde sorun var, forumlarda yazıyor 3-4 kez çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Gecen haftada cyclone cokmustu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 server lar yanmış bi kaç gün geri alınacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ohoo ultima online oynayin beles serverda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Vek'nilash baya sıkıcı server battlegroundlar çok iyi değil herzaman eksik başlıyorsun. Bugunde BG lerde problem var. Migrate zamanımız dolar dolmaz gidicez sanırım arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 başlıgı gorunce bi an ultima bolumunde sandım kendimi. nostalji oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar