Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Arkadaşlar, ps3 te oynama şansını buldugum bu oyunun Pc versiyonu olup olmadığınından haberdar olan varmı? Bu arada google da falan araştırdım bazı haberlerde pc versıyonu olmayacak deniyor bazı yerlerde ertelendi falan deniyor. Eğer Pc versiyonu varsa tam çıkış tarihini bilen arkadaşlar varsa burada paylaşırlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yeterince ps3 sattırdıktan sonra çıkar diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Gamespot'da 2008 son bahar diyordu sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Şubatın sonuna doğru Pc için de piyasada olcak denilmişti yanlış hatırlamıosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şubatta çıkacak PC için. Bir ara PC için çıkıp çıkmaması konusu belirsizdi, ancak artık kesin, oyun PC'ye çıkacak, içiniz rahat olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ps3 de oynadım grafikler felan güzel ama oyun sürekli kendini tekrar ediyor görevler hep aynı yaw catıya cık sunu yap sunu oldur felan sıktı artık bu arada müzikleri iğrenç bazı sitelerde 90 80 felan vermişler bence 70 in üzerine cıkamaz xbox dada aynımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 şubat veya martta göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar