Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Merhaba dostlarım ben dün 'I am Legend' adlı filmi indirdim utorrent ile ama dosyanın uzantısı Xvid bir türlü açamıyorum her türlü codeci yükledim ve avs4you, xvid adlı programlarıda kurdum (gezginler downloadan indirdim) ama etki etmedi? help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Belki denemişsindir ama dosyanın uzantısını .avi olarak değiştirip denesen? Ya da Gspot programıyla hangi codec'le yapıldığını bulup onu indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 avi uzantısı dosyanın :( ve diğer dediğine bakıcağım ama 3 çeşit codec kurdum grrr Ek: Baktım senın program ile şunlar yazıyor [USER]DivX503b1393p [USER]XviD0046 Ek:Verdiğin programın sitesindende codecleri çektim ama düzgün bir oynatıcı bulamadım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bildiğim kadarıyla bunlar standard codecler yani direk çalışması lazım. Acaba film dosyasında mı problem var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Büyük ihtimal dosya sorunlu.Çekıyorum tekrar 1.5 saat ıcınde gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 KLite codec pack i denedin mi ? GomPlayer ı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 her türlü dosya sorunlu inmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aynen :) bakalım ınıyor 45dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Tamamdır çözdüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar