Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonluk yarışı kızışıyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne kadar yükselirsen düşüşün o kadar acı verici olur..Dedim.."kurban"[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir...
----------------------------------------
Bu alemde çarşı herkese karşı!!!
Mesaj tarihi:
Ben bu sözü senin için demiştim..durum parlak olmadığı halde şampiyon olacaz cart curt diosun da o bakımdan..
Ayrıca evet gerçekten de çok yüksektesiniz,şampiyonlar liginde en kolay gruptan sonuncu olmayı başardınız,kupa'da malatya'ya elendiniz ve takım 7 haftadır kötü oynayıp kazanıyo..Daha ne olsun?[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
için rahat olsun blackeagle galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında bir şüphen varsa[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
tamam koç...Siz de 5 hafta sonra "3 puanlık sistemde herşey olabilir" diye komik laflar ederseniz çok şaşırmam..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
galatasaray her maçını kazandığı sürece olay sistemle alakalı olmayacaktırki, ayrıca her maçını kazanmasına bile gerek olmicak, beşiktaş puan kaybetmeye başlayınca

sadece ligi izleyin[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
time will tell my friend :) ama bence çok heveslenme..Sonra üzülürsün gel beni dinle[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
bukadar sene yüzümüzü kara çıkarmadı takımımız merak etme, sen asıl kendin üzülmemeye bak

bide lig sonunda 'şaibe vardı' dememeye bak galatasaray şampiyon olunca[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
LOL... :-D komik çocuk

said:
Raid3r, 18 Mart 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
bosuna sevinmeyin sampiyon fener
[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
GS nin bi kere anormal bi fikstür üstünlügü var.. Önümüzdeki 4-5 hafta BJK nin kaybedecegi puanları bekleyin ve görün..Ondan sonra zaten moralmen çöküp toparlayamazlar bir daha..

Kaldı ki, BJK ensesindeki solugu hissettikçe futbolu bozulacak..
Soon..
Mesaj tarihi:
şimdi bir kere beşiktaşla ankarada bir maçımız var
ordan 3 puan garanti
galatasaray zaten rakip değil
şampiyonluk kesinlikle hakkımız ama sermaya tabi ki engelleyeceği için olamayacağız diyorum
gençler şampiyon
gençler kupayı
para aldı bu kez babayı...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Mesaj tarihi:
gs nin öle bariz bi fikstür avantajı yok

gs trabzon deplasmanına gidecek besiktas malatyaya

gencler deplasman kendi sahası birsey farketmiyor zaten

bi de gs inönüye gelecek

onun dısında elazıga deplasmana gitmissin inönüde oynamıssın fln fazla farketmez.
Mesaj tarihi:
beşiktaşı zor bir fikstür bekliyor, bir yandan da avrupa, zorlanır derim. bakalım kaldırabilecek mi beşiktaş? galatasaray bu futbolla şampiyon olamaz. gönlüm gençlerden yana tabii...[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Mesaj tarihi:
o son yazdığın cümle ancak bir beşiktaşlı gözüyle yazılabilir

galatasaray son 6 deplasman maçını kazanmıştır, öyle veya böyle ne deplasma korkusu var galatasaray'ın ne herhangi birşey

beşiktaş'ta son 8 senedir olduğu gibi bir sonraki sene için şampiyonluk planları yapmaya koyulucaktır[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 19 Mart 2003 18:21 tarihinde demiş ki:
o son yazdığın cümle ancak bir beşiktaşlı gözüyle yazılabilir

galatasaray son 6 deplasman maçını kazanmıştır, öyle veya böyle ne deplasma korkusu var galatasaray'ın ne herhangi birşey

beşiktaş'ta son 8 senedir olduğu gibi bir sonraki sene için şampiyonluk planları yapmaya koyulucaktır[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

kıskançlık ve saçmalıkla bol bol yoğrulmuş bir yorum...
Mesaj tarihi:
Gs bu futboluyla bjk yi yensin alsın şampiyonluğu...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
gs bu futboluyla 2. olsun,sevinsin...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
lol ya ne kıskançlığı ne saçmalaması ya ?

son 7 senedir aynı şeyler olmadı mı beşiktaş camiasında, bir sonraki sene için şampiyonluk planları yapılmadı mı ?

bu mu saçmalık ?

bu senede öyle olucaktır benim şahsi fikrim, burda beşiktaşı mı kıskandığıma yönelik bir mesaj olmuş ?

bide bir galatasaraylı nasıl bir beşiktaşlıyı şu dönemde kıskanabilir onuda tam anlayamıyorum, hadi yakın geçmişimizdeki şu başarılar olmasa, bi 10 yıl önce falan olsa kıskanırım dicemde, beşiktaş şampiyon olsa bile galatasaray'ın başarılarının 1/4 ünü yapmış olmuyor

şurda kendi beslediğiniz duygularını başkalarınınki gibi gösterip içinizi rahatlatmaya çalışmayın[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
Daha neyi kıskanmıcaksın? ligde namağlup lideriz,sizin aylar önce havlu attığınız avrupa'da allah bozmasın hala ilerliyoruz..Sizi evinizde,seyirciniz önünde yendik,asbaşkanınızı komik duruma düşürdük..kupa'da malatyaya elenmedik..ne zaman kıskancan başka? öbür seneler lider olmadıımız ve puan farkı olduu için öbür sene düşünüldü..Şimdiyse bunla alakası yok...Beşiktaş'a her fırsatta bok atıp takımın galip geldii her maç sonrası(bok gibi oynadıı halde)eyoo şampiyonuz diye ortaya çıkıyosun..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
ben sene başından beri şampiyonuz diyorum

sizin o ilerlediğiniz kupayı biz aldık, ilk defa türkiyeye getiren takım olduk, üstüne süper kupa için oynanan maçta real madrid'i yendik, beşiktaş alırsada sevinirim o ayrı konu, birçok avrupa maçı thread'inde beşiktaş'ın bunu belirtmişimdir

beşiktaş'a veya herhangi bir takıma bok atmam kimseyi bu forumda ilgilendirmez çünkü her fırsatta galatasaray'a ve başarılı insanlarada bok atılıyor burda [daha bu mesajını yazarken galatasaray'a bok atıyorsun ve bana diyorsun ??]

'15 kişi git desin gidicem' içerikli bir topic açıp daha fazlası git dediği halde hala buraya gelen biride olmadığıma göre kıskanma gibi bir durumum olmicaktır

beşiktaş'tan ancak ilhan'ı ve pancu'yu kıskanıyorum oda böyle başarılı oyuncuları edindiğiniz için, şampiyon olucakmışta[ki daha liginde 2/3'ü yeni bitti] uefa kupasını alıcakmışınızda[inşallah alırda burda beraber kutlarız] bunları mı kıskanıcam ?

ilhan ve pancu

bir beşiktaştan kıskanabiliceğim 2 şey sadece[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 19 Mart 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
ben sene başından beri şampiyonuz diyorum

sizin o ilerlediğiniz kupayı biz aldık, ilk defa türkiyeye getiren takım olduk, üstüne süper kupa için oynanan maçta real madrid'i yendik, beşiktaş alırsada sevinirim o ayrı konu, birçok avrupa maçı thread'inde beşiktaş'ın bunu belirtmişimdir

beşiktaş'a veya herhangi bir takıma bok atmam kimseyi bu forumda ilgilendirmez çünkü her fırsatta galatasaray'a ve başarılı insanlarada bok atılıyor burda [daha bu mesajını yazarken galatasaray'a bok atıyorsun ve bana diyorsun ??]

'15 kişi git desin gidicem' içerikli bir topic açıp daha fazlası git dediği halde hala buraya gelen biride olmadığıma göre kıskanma gibi bir durumum olmicaktır

beşiktaş'tan ancak ilhan'ı ve pancu'yu kıskanıyorum oda böyle başarılı oyuncuları edindiğiniz için, şampiyon olucakmışta[ki daha liginde 2/3'ü yeni bitti] uefa kupasını alıcakmışınızda[inşallah alırda burda beraber kutlarız] bunları mı kıskanıcam ?

ilhan ve pancu

bir beşiktaştan kıskanabiliceğim 2 şey sadece[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Ha yani ben 15 kişi git dedi ve gitmedim diye kıskanç biri olabiliyorum ama sen böyle bi aksiyon yapmadıın için kıskanç olman sözkonusu deil..Puhahaha bu söylediiğine çocuklar bile güler..valla çok alemsin..Bu kadar saçma bişey daha önce duymamıştım..demen pancu ve ilhan sadece ha? 2 maç yenildi diye takıma küsmeyen,her maç takıma en iyi desteği veren,italya'da bile lazio'luların sesini bastıran taraftarı da mı kıskanmıyosun? hiç bir kötü mazisi olmayan başkanımızı da mı? halkın takımı oluşumuzu da mı? 100.yılımıza gururla ve başarılarla giriyor olmamazı da mı? Namağluğ tek şampiyon oluşumuzu da mı? bu liste uzayıp gider..Kendini kandırma..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
beşiktaş deplasmanda gündüz maçı yapıyordu bu sezon, cumartesi veya pazar günü

başkanınız maç saati sırasında yanında 3 tane süper fotomodel gibi hanımla yemek yiyordu

ha bu başkanınızı kötü mü yapar, bilmem siz yargılayın

bu arada galatasaray taraftarı boktan beşiktaş taraftarı süpere getirmeye çalışmışsın olayı ama ben ne maçlar hatırlarım, dortmund maçı mesela 60 bin dortmund'lu ilk yarı bitmek üzere hagi'nin golü ile 2-0 öne geçiyoruz ve 3.500 kişilik[çok net hatırlamıyorum yanlışım varsa düzeltin] galatasaray taraftarının sesinden başka hiçbir ses çıkmıyor o maç

bunun gibi sittin tane örnek verebilirim avrupadaki deplasman maçlarından, ben kendi taraftarımlada gurur duyabiliyorum bir başka takımınkini kıskanmama gerek kalmıyor[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
Hadi tamam dielim..Ya öbürleri? bu listeyi istesem daha da uzatırım gerçi..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!!
Mesaj tarihi:
Fikstür felan hikayeymiş demek.. ummadığın taş baş yarıyor...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...