dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 işte ayrica olaylara benima cimdan bakilmasini istiyorum. jesus patiden değil patiden olmayan her insanin(?) doom gununu burda kutlamıyoruz. mesela bir hülya avşar efendime soyliyim tarkan yok işte murat boz bunlarin dogum gunleri kutlanmıyor burda değil mi efendim? haksiz değilim. moderasyon olarak mavi ekran veriyorum pek şikayetciyim durumdan dyna bey, yardim edin, devlet bize yardim etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kilitle gitsin yaaaa.. diktatör mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 musaya ayıp olmasın şaşırdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 YÜCE RABBİMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar