Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu videosu http://www.youtube.com/watch?v=QOazkpCfGyo bu da sözleri söz-ismail ismail bir tuhaf adamdir uc kuru$ icin hesap sorandir uyanik gecinir amma yalandir tum malvarligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmi$ cin gibi cocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmi$ aklini seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail ismail .. sek sek sekerek ismail (ismail) rastik cekerek ismail (ismail) adresim ayni ismail (ismail) posta kodum da ayni yavrum (ismail) kel ba$a $im$ir tarak bu ayaklari artik birak ne i$in var ki isporyum da yaninda bir kiz sarimtirak ayranin yok icmeye atla gidersin ce$meye bu ne perhiz, what's this aman ismail, can touch this hafif psikopattir kendileri buna enayilik de dahil kizma amcasi daha cok cahil ismail (ismail) ismail odalarda i$iksizim (ismail) pe$indeyim ismail (ismail) tut ki karnim acikti kedimi yedim (ismail) ah .. ben deli ismail, sen benden deli (ismail) kirdigin potlar beni a$ti bak yalnizsin herkes kacti ismail de buna $a$ti aklini seveyim lan ismail lan ismail atli misin yavrum bagdatli misin herkes zeka ya$ini sorar lan sen bu kadar tatli misin ulan ismail ulan ismail ulan ismail ulan ismail ismail (ismail) sira sira siniler (ismail) hasta olan iniler (ismail) ismail kel kafandan sen suclusun (ismail) ismail miyav dedi (ismail) minik fare kukredi (ismail) ismail iki gozum iki iki musluk (ismail) oynatmama az kaldi ismail nerde (ismail) la fa, la sol ismail (ismail) ismail balli lokma tatlim benim (ismail) ismail sensiz cennet bile surgun sayilir (ismail) seninki dupeduz vurgun sayilir ismail (ismail) ismail sen kocaman bir cilginsin (ismail) .... (ismail) cilgin cocuk iso (ismail) ismail onemli $ahsiyetim benim (ismail) ismail felsefe yapma (ismail) ismail tut-i mucize-i guyem (ismail) ben ne desem laf degil (ismail) ismail tutti frutti seyrediyorum (ismail) goremiyorum biraz egil ismail beni anlamadin ya, ben ona yaniyorum . ... ismail mutfakta biri mi var ? ya inanılmaz bir şey ya 9.izleyişimden sonra dayanamadım ve topaağını açıyorum arama yaptım en son 3 4 yıl önce müzik bölümüne açılmış bi de 2 ay önce yonja topağına mesaj atılmış ama bu bir efsane olmalı tut ki karnım acıktı kedimi yedim ismail sen kocaman bir çılgınsın süper ya Not:Sözlerini ekşiden copy paste yaptım (set, 24.02.2001 04:05) bu arkadaşa teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 efsane ya süper =) bn de çılgın çocuk isooo derken kopuorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ismail tutti furitti seyrediyorum AHHAHHA koptum buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kel başa şimşir tarak bu ayakları artık bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 güzelim efsane parçaya video diye yaptıkları şey saçma sapan bişey olmuş ona üzüldüm.eskidir efsanedir candır bu parça.. ayrıca ismail sen kocaman bir çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 nesiller boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar