Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Death Note gibi de olabilir polisiye anime arıyorum.Lütfen tavsiyelerinizi yapınız. (Cowboy Bebop'ı tercih etmeyin lütfen.) Edik:Düzelttim (Tercih/Tavsiye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tercih etmeyip tavsiye edebilir miyiz acaba :)= ne kadar polisiye tartışılır ama ghost in the shell 1. ve 2. sezonu önerebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Belki monsterıda bu katagoriye sokabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Lopeth said: ne kadar polisiye tartışılır ama ghost in the shell 1. ve 2. sezonu önerebilirim ben Herkese bunu mu öneriyosun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Monster edik: virus demis zatne, evet ben de monster diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: Lopeth said: ne kadar polisiye tartışılır ama ghost in the shell 1. ve 2. sezonu önerebilirim ben Herkese bunu mu öneriyosun lan? herkes 4 5 kere izlemeli agali!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Polisiye diyerekten cıvcıvlı ekşın anime mi yoksa dedektiflik dozlu anime falan mı kastettin? Söylersen nabza göre öneri vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dedektiklif dozlu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 You are under arrest ! =( GitS SAC ve Monster dışında benim de aklıma pek bişey gelmiyor. Detective Conan, Detective Academy Q, Majin Tantei Nougami Neuro deniyebilirsin ama DN, GitS, Monster daki ciddiyeti bulamazsın bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Virus said: Belki monsterıda bu katagoriye sokabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kaede söylenebilecek herşeyi yazmış. :) you're under arrest! daha hafif komedi havasında böyle entrika çözmekten ziyade. monster ve gits: sac (ikinci sezon da dahil) sağlam polisiye ancak. gits: sac'ları zaten herkese öneririm ben anime sevsin sevmesin, polisiye bir kenara. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 YUA , Dedective Conan ve GITS SAC'ın bu anlamda önerilebileceğine ben de katılıyorum. City Hunter özel dedektif öykülerini ve yaramaz kahramanları sevenlere birebir.Hem hemen bitmiyor da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Darkwing Duck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar