Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Merhaba.. Bugün mikrofon aldım daha önce vent kullanıyordum fakat mikrofonum yoktu. Push to talk seçeneğini aktif edip buna bir tuş atadım fakat oyun içinden bu tuşa bastığımda hiçbirşey olmuyor. Atadığımız bu tuşun wow makroları için atanmamış olması mı gerekiyor diye düşündüm ve değiştirdim ama olmadı. Ventriloyu bu seçenekte kullanmak için Wowu windowed modda mı çalıştırmam gerekiyor ? Yoksa Ventrilo içinde yapmam gereken ayarlar mı var ? Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Setup ta output input device ları kurcala ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hotkeye bastığında ventte nickine bak, hotkeyin çalışıp çalışmadığını anlarsın. çalışıyorsa output falan kurcala biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mute sound, ve mute bind vs vs seçenekleri var en altta, onlar işaretli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oyun içinde artık sesli konuşma var bu arda vent ne ola artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 YF kullanirken voice chat calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Zaten hiç güzel değil oyunun kendi voice chati. mis gibi ventrillo varken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 BabacumMostors said: oyun içinde artık sesli konuşma var bu arda vent ne ola artık :P Ventrilonun yanından geçemez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Baslat--Ayarlar-Denetim masası-ses efekti ve ses aygıtları yukardaki menuden insan sesi en altta donanım sına devam devam bu islemleri yaptıktan sonra calısması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Tüm ayarları kontrol ettim hiçbiri işe yaramadı ayarları zaten default idi. Kaldırdım tekrar kurdum ama işe yaramadı. Ses kartının sürücüsünü download ettim ve kurdum. Artık vent çalışıyor. Yinede yardım için teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oyun içi voice chatin ses kalitesi cok kotu. ve lag da yapıyor sanırım. ne ümitlerle beklemiştim ama olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar