Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: Eh bayrak sallamasını eleştirip, aynı yaştaki çocuğa başörtü giydirmeyi doğal görüyorsan, ben adama iki yüzlü derim. Bu konudaki son fikrimdir hatta. Başka söze gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ya yaşına laf etsem herifin, benim yaşımda cok büyuük değil hani.akıl yaşta değil baştadır lafı bir kez daha kanıtlanıyor burada. yobaz herif. edit:virgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 beyefendinin bu konular hakkında son fikriymiş. hangi konuda olduğunu da yazaydın ya. milliyet, cumhuriyet düşmanlığın hakkında mı son fikrin? akp militanlığında mı son fikrin? sen sanki 5 vakit kılıyorsun da bayram namazına gidenlerin müslümanlığını sorgulamada mı son fikrin? ya da toplayalım senden öncekilerden miras aldığın kuyruk acısı hakkında mı son fikrin? ya bir dakka senin fikrini soran oldu mu ki. sen kimsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yazı inanılmaz başarısız (td) Kaynak site başlı başına rezalet zaten.. Hayatımdan çaldığın 3dkyı geri istiyorum Türbanlı seks hikayesi copy paste etseydin bana bu yazıdan daha çok şey katardı -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben gayet okudum sevmedim ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 cok ezik duygularla yazılmıs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 asıl sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 arkadaşın değişik bi şaka anlayışı olduğunu düşünüyorum. yoksa aynı havayı soluyor olamayız. veya cem yılmaz'ın dediği gibi artık içerde ne oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Her babasi olmayan orospu cocugu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 helal olsun kanka cok guzel topic acmissin resmen dusuncelerimi dile getirmissin. aldigin siteye hergun 200 hit veriyorum ARKANDAYIM destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Düşüncelerini beğenmiyorsanız neden beğenmediğinizi belirtin.Tu kaka diyip atmayın.Fikre fikirle karşılık verin hakaretle değil.Resmen sürüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bu kime geliyor newdonis'e mi, cevap verenlere mi? Genelleme cirkinlik boyutlarina varmis o yuzden cevap verilmeyi hakedecek, hatta okunacak bir yazi degil. "Gecen gun bir turbanli gordum fahiselik yapiyordu, tum turbanlilar fahise biliyordum zaten..." seklinde baslayan bir yazidan farki yok sunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben jack'in yenemediği düşüncesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ağır olun arkadaşlar, dini görüşlerinizi yansıtmayın böyle. Allah kavramı sizde kalsın mümkünse. Ne atatürk'ten yüce olduğunu belirtin, ne de allah'ın üstünde bişey olmadığını. Öznel görüşleriniz size kalsın. Dalgasını geçmek için bu konuları araya sokuşturmak saçmalığın daniskası. Aynı şekilde bir düşünceyi, fikri savunmak için dinin gündeme getirilmeside saçma. Bunlara ihtiyacımız yok. Patide fazlasıyla göze çarpan birşey bu. Daha dikkatli olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ascraeus said: beyefendinin bu konular hakkında son fikriymiş. hangi konuda olduğunu da yazaydın ya. milliyet, cumhuriyet düşmanlığın hakkında mı son fikrin? akp militanlığında mı son fikrin? sen sanki 5 vakit kılıyorsun da bayram namazına gidenlerin müslümanlığını sorgulamada mı son fikrin? ya da toplayalım senden öncekilerden miras aldığın kuyruk acısı hakkında mı son fikrin? ya bir dakka senin fikrini soran oldu mu ki. sen kimsin ya. son fikir budur bence. @karalis adam gibi fikirle cık karşımıza.bizde ona göre fikirle cevap verelim.kimsin sen ya atatürkçülüğü savunana laf atıyosun.bi kop yeto edit:yanlş anlaşlmaya yol acılabilcek yazının düzenlenmesi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Şahsi fikrimce bayrak o kadar mühim birşey değil. Milliyetçiliğin abartılmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Killer said: adam gibi fikirle cık karşımıza.bizde ona göre fikirle cevap verelim.kimsin sen ya atatürkçülüğü savunana laf atıyosun.bi kop yeto Sen kimsin asıl ağzından salya akarak hakaret etmekten başka birşey yapamayan aciz insan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 seni newdonisle karıştırmışım pardon. neticeten hakaret etmemin nedeni acizlik değil milliyetçilik bayrak sevgisi gibi kavramları küçümseyen insana yerini belirtmek.kendi fikrin de bu yönde olabilir ama siyasetin ve dinin tartışıldığı bi forumda değiliz.ve arkadaşın yazdığı o yazı oraya kaçıyor.sende onu destekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 newdonis said: Daha anaokula tanıştın istiklal marşıyla. sana daha ne oldugunu ögretmeden bayragi verdiler salla diye.padişahı kaldırdı cumhuriyeti getirdi diye ögrendin.bayrak sallamayı seversin fakat ne işe yarar bilmezsin.ilkokuldan beri atatürkçüsün fakat aynı zamanda fenerbahçelisin.nasıl olsa atatürk ün takımı.aynı zamanda koyu milliyetçisin ,vatanının iyiligini düşünüyorsun özalmış demirelmiş hepsi sattılar vatanı.ama karaoglan var ecevit o halktan biri.üniversiteye gidiyorsun ,egitimlisin fakat türbanlı istemiyorsun.türban dini simge atatürk inkilaplarına uymaz çünkü.bunu tartışmaya gerek bile duymazsın modern degil, amerikadaki televizyonlarda millet tiksinerek bakıyor yav.cumhurbaşkanının karısı başörtülü ama sen cumhuriyetçisin. mitingleride seversin vatanını savunursun işgale karşı.aynı zamanda maçlarada gidiyordun dimi bide güzel bir pankart var since 1453.beşiktaşıda tutmazsın ama çarşıyı takdir edersin hepsine karşı nasılolsa.ya bu devletteki akp kadrolaşması nolcak hepsi imam hatipli.e sen boşu boşuna okumadın dimi yazık.sen geç başa o zaman indir ama darbe bir milleti 30 yıl geri götürür dimi olmaz o.şeriata karşısın fakat yasaları olan bir hukuk devletinin dokunulmaz koruyucususun.nede olsa imam hatipli adam senden iyi yönetemez. stadlarda küfüre karşısın, küfür edince eline ne geçiyoki diye düşünürsün fakat iktidara küfür serbest.hemde oturdugun yerden.aslında tembel degilsin ama .çok çalışmana gerek yok çünkü bu vatan saglam temellerle kuruldu.bir yandan da türbanlıya öcü gibi bak sokakta.elbet bir gün açıcak başını dimi?yahu senin hasan dayı noldu kapıcı.çok severdin çok iyi adamdı karısıda ayşe teyze.gündelikçiydi sizde başı kapalıydı fakat namuslu kadındı ya.evi tertemiz yapıyordu valla artık bok götürüyo evini bi ara çagır.camiye bayram namazına gidersin yılda 2 kez modern müslümansın.5 vakit namaz kılmana gerek yok fakat geçen gün yobazın teki cumaya gitmiş yarım saat bekletti seni gişede.karısının başı kapalıdır kesin.e iktidardan kuvvet alıyor bunlar.neyse kökünü kuruturuz dimi.kankan falan yardım eder de bi dışarı baktın kaç tane kankan var?yüzde 46 lık kesim hiçbirşey ya hepsi bedava kömürle falan alındı.neyse ya genede 4 sene sonra birkaç miting daha yaparız olmassa seneye.bu arada bi fasıl yapalım iyi gider. Mühalif olmanın küfür savurmak olmadığını anlayamamışsın arkadaşım. TArtışmak küfretmekle eş değil. Kaldıramıyorsa birileri, eleştirilere cevap veremiyorsa, eleştirleri yalanlayamıyorsa yapılan eleştiri eleştiri değilde küfür mü oluyor? Lütfen genellemeleriniz bu akdar yüzeysel olmasın. Kötü genellemelerden biri daha çok sırıtıyor burda. Ben laikliğimi savunurum ama kimsenin dinine karışmam, umursamam kişisel tercihi neymiş ne değilmiş. Beni ilgilendiren resmi yerlerde haki yeşiliyim diye bağırmamasıdır. Dini özgürce yaşamak denip durulur sizin kesimde. Özgürlüğün tanımını anlamaya davet ediyorum sizi. Özgürlük bir kimsenin özgürlüğüne tecavüz olmaya başladığı yerde özgürlükten çıkar, yanılıyor muyum? Resmi yerler biz vatandaşların özel alanı olmadığı için işler biraz daha değişik işliyor. Resmi yerlerde senin özgürlüğün bana, benim özgürlüğüm sana girmemeli, hepimiz sınırmızı çizmeliyiz. Rengini belli etme ayırma kendini bizden, gruplaşma, bölme milleti. Evinde, sokağında ne yaparsan yap. Ben ve benim gibi düşünen laik kesimin tek dileği budur. Sınırınımızı bilelim, biz biliyoruz sizde bilin. Bir kötü genelleme daha var değinmeden geçemiyecem. Laiklerin dinsizlikle suçlanmasını aklı alan var mı? İnsanların dini kendinedir. Allah ile kul arasında denir bilirsiniz, sizi ilgilendirmez benim dini tercihlerim, ne kadar ibadet ettiğim. Ayrıca gördüğünüzü, bildiğinizi sandığınız gerçekten çok farklı çoğu zaman. Sen benim ne kadar ibadet yaptığımı veya yapmadığımı nereden bileceksin? Şunun farkına varın, dini gösteriş aracı olarak orada burada kullanmaktan çirkin birşey yok. Ne kadar dine bağlısın diye etrafta gösteriş yapınca bir takım çevrelerden övgü alacaksın belki değil mi? İşte eğer evet diyorsan buna, sen dinsizin allahısın. Neyse dağıtmamalıyım daha fazla. Herkesin inancı kendinedir! Bu konularda yaptığınız ön yargılar suçlamlar, toplumda başlattığınız ayrılıklar için gösterilen hoşgörü, tolerans ve sabırın elbet bi sonu vardır. Tatsızlık çıkmasın herkes iyi geçinsin diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gerçekten lüzumsuz bir yazı.Özgürlükçü biri olarak beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 -Cleglaw- said: Ağır olun arkadaşlar, dini görüşlerinizi yansıtmayın böyle. Allah kavramı sizde kalsın mümkünse. Ne atatürk'ten yüce olduğunu belirtin, ne de allah'ın üstünde bişey olmadığını. Öznel görüşleriniz size kalsın. Dalgasını geçmek için bu konuları araya sokuşturmak saçmalığın daniskası. Aynı şekilde bir düşünceyi, fikri savunmak için dinin gündeme getirilmeside saçma. Bunlara ihtiyacımız yok. Patide fazlasıyla göze çarpan birşey bu. Daha dikkatli olalım. katılıyorum tabularınızı bloglarınızda yıkın lüfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 karalis said: Killer said: adam gibi fikirle cık karşımıza.bizde ona göre fikirle cevap verelim.kimsin sen ya atatürkçülüğü savunana laf atıyosun.bi kop yeto Sen kimsin asıl ağzından salya akarak hakaret etmekten başka birşey yapamayan aciz insan ? Oyy oyy oyy. Oha ve vay anasını sayın Türkiye!!! Bu laflar kavgada denmez abi. Off. Küfretse daha iyiydi ^^ . ----- Olmamış. Gereksiz bir yazı söylenildiği gibi. Ayrıca bu kafaya ulaşmış bir insana çok class bir yazı yazsam da, çok class düşüncelerle gelsemde aynı şeyleri söyleyeceği her halinden belli. Ki ayrıca kötü dediğimizde fikir belirtmemiz gerektiğini kimse söylemedi. Adam son fikirlerini yazmış. Arkasından hiç bir şey dememiş. Yani ''Hadi değerlendirin'' ya da ''İyi veya kötüyse neden?'' diye. Bizde istedğimizi yazıyoruz. Ve kötü. Düşüncesiz kötü. Bariz kötü. Gereksiz kötü. Net kötü. Basit kötü. Fix kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ya birakin allah askina bole tipler bu tur genclerin girdigi sitelere girip bu tur yazilari "acaba bi iki enayi bulabilirmiyiz" die dusunup rant saglamaya calisiolar. topici acan adamin ben teror orgutu mensubu oldugunu dusunuyorum. ve cidden yetkili arkadaslarin bu adamin ipisini yetkili mercilere verilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yazılanlardan hiç alınmadım çünkü bu sitedekilerin çoguyla aynı kafalarda degilim.aynı kafalarda olmadıgım ideoloji yönünden degil, kendimi paticige yada herhangi bir siteye ait hissetmiyor olmamdandır. oncelikle aceto balsamico bloguna bir gireyim.arkadaşlar bu blog türkiyedeki en iyi futbol blogudur ama şurada yazan yüzde 90 lık kesimin futbol topunu görse bomba sanacagından anlamasını beklemiyorum. sitedeki kız resimleri ise sizin masturbasyon yapmanız için degil, bir eşantiyondur.öyle resimler arıyorsanız kelebek.hurriyet.com.tr en çok hit alan bloglarındandır türkiyenin ve o blogu yazan adamda yazılarının güzelliginden dolayı futbol konusunda çok bilgili bir adamdır. gelelim kendime.zihniyet meselesine. bunu bu forumda binlerce kez söylemek zorunda bırakıldım. ben liberal ve hümanist biriyim. ailemde ve sülalemde türban takan yoktur. Ne ailem ne ben AKP ye yada saadet partisi fln oy vermedik. Modern görüşlü bir insan olarak Türbana karşıyım. ama Türbanın imha edilmesine de karşıyım. Kemalist biri degilim. Atatürkü tarihteki çok başarılı sayılı liderler arasında görürüm ve önüme bakarım.Yani Atatürkün yaptıklarını ve devrimlerini düşünmeden kabul edicem diye bir kurala inanmam. gelelim yazımı anlayamayan yada benim yeteneksizligimden dolayı anlayamayanlara açıklama. genel özeti ise şudur, küçük yaşlardan beri takım tutar gibi taraf tutan günümüz gençligi, türbana düşman kesilen ,politikacıların yarattıgı "öcü" türbana karşın düşman kesilip,bakkal amcası ,kapıcısı,mahallesinde komşusunu tanıyan seven sayan insanlar. MSN resmine yada iletisine gül veya atatürk resmi koyup milliyetçi oldugunu ve vatanını sevdigini sayan, oturdugu yerden esen milliyetçilik ve kemalizm modasına kapılan,ona buna laf eden,şeriat geliyor diye galeyana gelen türk gencinin,gelmemesi için elinden sadece topic açmak gelmesi. atatürkün kurdugu anayasal ve sosyal hukuk devletinin demokrasi ilkesini işine geldigi gibi kullanması, kendi liderlerinin baştayken iyi de,imam hatiplinin başa geldiginde demokrasinin işine gelmemesi. daha bir çok anlayamadıgınız nokta var.zaten tamamen karşıt fikirdeki insanların yazıyı okuyup da vay be aslında baştan beri biz yanılıyormuşuz newdonis sen haklıymışsın demesi olanaksız.ama yazı bir nebze olsun amacına ulaşmış heralde yaraları kaşımışki ordan burdan "takunyaci", tarzında mesajlar görmüşüm. Viktor denilen internet kişiligi 1 mesaj degil bir kaç mesaj atmış niyeyse. niye olucak yarayı kapatamamış daha. gene yuzde 90 lık kesim yazıdaki fikri gösterip bu çok yanlış demeyip,direk kötü igrenç plx tarzı mesajlar atmış. dotaya +1 arkadaşlar bakarsınız Skeleton King gelir ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar