Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zed den kız tavlama teknikleri

Peka

Öne çıkan mesajlar

hani derlerya sen yapmasaydın ben yapardım eheh :D
super bısı bu ya off geberdım gene gulmekten efsane topıclerden bırı eheh ılk acıldıgı zaman okudugumda altıma işedigimi hatırlıyorum gulmekten :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Sosyal ağlarda paylaş

ahah bunu görmemişim, galiba o zamanlarda hattın kapalıydı.. :)

zeth-nooooooooooorrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!![signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu simdik. sayin webmaster zed abi, webmaster kavramina disi camia arasinda talep var mi. hani webmasterlere talep varsa, designere, developere daha cok talep olur da daha cok mu sansimiz olur ? bunu acik kod yazilim isiginda degerlendirerek cevaplarsaniz sevinirim.

iyi gunler,

rumuz Acikkod[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar...

Ben hede.Kız arkadaşım hödöyü eve atmak istiyorum.Nasıl atabilirim?

PS : Evimizde çok insan yaşıyor.Annem Babam Annanem Babaannem Dedem diğer Dedem onların 2. karıları teyzem yengem dayım amcam ve zevceleri ayrıca 26 kuzenim var.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 11 January 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
o zamanlar tavlama kitabı yazan Zed şimdi ultima da sadece dişi karakter yaratıyor
birşey mi oldu kendisine acaba ?

bildiğim kadarıyla zed hep dişi karakter yaratıyodu.

ama bu dopluğundanmı bilemiycem :)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 11 January 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
Merhabalar...

Ben hede.Kız arkadaşım hödöyü eve atmak istiyorum.Nasıl atabilirim?

PS : Evimizde çok insan yaşıyor.Annem Babam Annanem Babaannem Dedem diğer Dedem onların 2. karıları teyzem yengem dayım amcam ve zevceleri ayrıca 26 kuzenim var.

yavrum hede,

kiz arkadasin hodoyu eve atmak icin oncelikle www.php.net e girip, environment variablesten baslamak uzere 3 defa online php manualini oku. sonra bir adet php kodu yaz ;

$yavasgel="";

gelbana ($yavasgel);

function gelbana ($durmaoyle)
{
print "gelyanibasima";
gelbana($dummy);
}

?>

ve bunu dayanamiyorum.php diye kaydet.

sonra localhostta calistirdigin bir apache web serveri seansinin akabinde http://localhost/dayanamiyorum.php yaz calistir.

boylece hem bilgisayarini kitlemis, hem de kiz arkadasini eve atmis olacaksin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe okudum utandım, tekrar açıklama yapma gereği duyuyorum.

hani biliyosunuz, bi zamanlar gerçekten banner gösteren affiliate olan sitelere para ödeyen sponsorlar vardı, türkiyedede baya moda olmuştu bunlar. herkes "ben de kazanacam ben de ben de!" diye uğraşır olmuştu. (hatta www.bannerdan-para-kazan-hederolo.com falan diye siteler vardı heh). işte o aralar ben de bi deniyim dedim, üye oldum vs, mail listim var dedim (nasılsa kendim tıklıycam ya programla, önemli değil orası diye düşünüyorum heh), bi miktar para kazandım, ama sonra benim gibi yapan çok olduğu için mail listleri kabul etmemeye başladılar, çünkü denetleyemiyolardı. illa site olacaktı. ben de ok açarız onu da dedim, ama siteye koycak bişey yok? hiç aklında yokken insan siteye ne koysun? o aralar çok popüler olan böyle komik bi site vardı. benimle alakası falan yoktu yani :) benim de o an tamamen türkçe bulabildiğim en uzun yazılar bunlar olduğu için bunları olduğu gibi siteye yapıştırdım, dedim nasılsa kimse görmiycek, adamlar da anlamıycak nasılsa, hiç farketmez ne yazdığı. hop hemen submit ettim sponsor siteye. eh, oldu bitti o işler, alacağımızı aldık, o olaylar bitti, ama bu topic hala peşimden kovalar beni hehe yetkilerimi kötüye kullanıp silicem bigün o olucak.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne diyim, güzel bi hikaye uydurmuşun Zed Bey. Fekat uyanık Paticik Ahailisinin bu hikayeyi yutacağını sanmam! :P[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...