dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 SoulCube said: dori bayarsın :P ee? ya ee?!!1 dedim işte guzel kardesim ceşitlilik var ama cevap A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aquila said: yiğit biz sürekli senin arkandan konuşuyoruz, özellikle efe, bır bır bır ağzı durmuyo, yiğit öyle yiğit böyle diye. eheheh şaka lan, zincire gidelim bi ara =D. zuahhah ya peki senin yaptığına ne demeli ben aylardır buradayım senin şükrü olduğunu yeni öğreniyorum. hayır ondan değil yanlışlıkla arkandan falan konuşurum bileyim şükrü olduğunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 arada devam ediyorum, bir örnekle, benim en nefret ettiğim şeylerden biri mesai arkadaşımı patrona şikayet etmek (ki bu da bir çeşit arkasından konuşmak oluyor galiba) ama kendisi o kadar sorumsuzca ve tembelce davranıyor ki artık patlama noktasına geliyorum. onun yüzünden ben 2 kat yoruluyorum. birisine dert yansam arkasından konuşmak olacak, patrona şikayet etsem tam şerefsizlik olacak. ne yapsam bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 direk o kişiyle konusmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 arada söylüyorum ama o olur diyor sonra yine kendi kafasına göre hareket ediyor. eminim ki kendisi bir gün öğrenecek nasıl davranması gerektiğini zira ben başka bir işe geçersem yerime geçecek kişi benim kadar toleranslı olur mu bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 `Adam gibi calismazsan sikayet ederim.`. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 konuştugun kişi yanınızda yoksa bu dedikodudur yada arkadan konuşmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 adam yüzünden ben sıkıntı içindeysem adama söylerim adam ol diye. olmadı gider şikayetimi ederim. seni sürekli zor durumda bırakan adam zaten arkadaşın değildir. ne demişler iş başka arkadaşlık başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 darkness87 said: ispiyonlamak, yememiş içmemiş s**mamış yetiştirmiş denir.. sen kötü olursun;) ahaha sıçtık desene.. ama ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum yine de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arkasına bakıp konuşmaktır.. olmadı gidiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hem söylendi o.. git en iyisi git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 antimodes'un dediği gibi adamın kendini savunamayacak derecede olması arkadan konuşmak demek . ama ben bunu athletinkiyle de birleştirip tanımlıyorum. athlet'in de kişiyi rahatsız etmeyecek diye inandıysa sorun yaratmayacak olması deyişine de katılıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar