dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bizim komedi dükkanının için bile ata, versiyon 0 sayılabilecek bir program.. ben sadece 1 video koyayım kalanını da siz izlersiniz zati.. 2words only hedeleri falan da çok güzel. gülmekten öldüren nadir yapımlardan. http://www.youtube.com/watch?v=jLrLNehzpb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Serinin hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Eeheh altta çıkan hepsini izledim bir oturuşta. Çok eğlenceli yapmışlar formatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 15 tane arka arkaya izledim ve inanılmaz hepsi birbirinden komik süpermiş(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 robie williams lısı vardı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tek kelimeyle muhtesemler bu adamlar cogu bolumunu izledim bunun.. sanirim fox da mi nerde turklerde yapmaya calisiorlar bunu ama yarisma seklinde 2 grup var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ahaha mükemmelmiş abi ya :D neden şöyle şeyler yapmazlar bizim ülkede de hala gündüzleri aptal kadın programlarıyla doludurki sanki (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 var bu tarz bir şey türkiye'de de, yalnız normal tiyatro olarak, yani televizyonda değil. ekşi sözlük'te yersiz oyuncular yazarak bilgi alabilirsin; veya siteleri de var: www.yersizoyuncular.com videoları da youtube'da bulunmakta, yersiz oyuncular olarak aratırsan karşına çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar