Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 o deil de matama bi kere laf etmemiş burada buluşmadan sora? alov nooldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Abi zaten arkasına bakmadan kaçmasından belliydi :p Kar ile ilgili bi konuda uçağım var demişti heralde buralarda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Matama tatilde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vodan said: Abi zaten arkasına bakmadan kaçmasından belliydi :p Kar ile ilgili bi konuda uçağım var demişti heralde buralarda değil :) kaymaya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 isvicreden slm beyler anca geldim bulusma iyiydi bir dahaki sefere bole 30 40 kisi olsa dahada iyi olur gorusruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Abi patinajın toplam nüfusu o kadar etmez yaa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bulusma güzelmiş kıskandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 paramecium said: Abi patinajın toplam nüfusu o kadar etmez yaa Ben ultimatr paticik olana kadar birak patinaj bolumunu, genel bulusmalarda bile 25 sinirinin gecildigini gormedim. Hatta sizi boyle 5-6 kisi bulusabilmis gorunce gozlerim yasardi. Pati uzerindeki organizasyon lanetini asmanin bi yolu yok sanirim, online bile bulusulamiyor yahu(bkz.tf2 pati serveri):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Etkinlik duyurusu geldiği an ben o akşam girdim servera, elimden geleni yaptım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar