paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Namessar acını yakın zamanda paylaşacağım. Benim nişanlım Allah'dan ingilizce kursundaydı :D Yoksa gelebilmem yalan olurdu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bidakine bende gelicem insh olursa :) kardesinize arabalari ogretin biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Yaa prozzak, paparazileri hesaba katamadın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 paramecium said: Selam, Buluşmada konuşulanlar; Değişken geometrili turbo kavramı Saygılar. buluşma günü baya kulağım çınladı dınn dınnn diye. demekki bu konuşulurken oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 para, fotoroman güzel olmuşta senin araba nie yok ortada onun sebebini anlayamadım :) Aslında daha fena durumda bekliyodum gayet güzelmiş :) Birde bu konuları yazdığın iyi oldu dün bende buluşmadan sonra kız arkadaşımla ona hediye bakmaya çıktım. O da sordu neler konuştunuz cevap veremedim :) Nasıl aklında tuttun o kadar konuyu pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Ben dönüşte not ettim onları :D Yoksa hafıza pamuk ipliğine bağlı benim, misal prozzak'ın bahsettiği 307 olayını hâlâ anımsayamadım (prozzak bırak o sopayı yere lütfen) Benim arabayı koyarsam nasıl prozzak'ın kiriyle dalga geçerdim ki :) Hem benim aracım özel renk; metalik gümüş ama sarıya çalıyor uygun açıyla bakınca :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 arabaların teybini boşaltıyor sanmıştır millet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Şimdi reklamı çıktı da, Yeni Touran'ın nasıl kendi kendine park ettiği, rakiplerinin paralel park ve geri park sistemleri de konulardan biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Vodan said: Yaa prozzak, paparazileri hesaba katamadın dimi Cekmeyin biz arkadasiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Tühh bak onu unutmuşum :) ÖM'den tüyo versene arkadaşım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bayanlarin park assistant ile yapacaklari kazalar.. Bu da 2 3 defa dillendirildi ( aha sopayi da attim yere ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Kaç saat orada kaldık biz yahu? Bir tek hükümet değişikliği kalmış yapmadığımız, o kadar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Hükumet degisikligi hakkinda konusmadik ama hükumetin "genişleme" paketi hakkinda konuştuk. Sirasi ile gidiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bağlantılı olarak inşaat sektöründen de bahsedildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 az bişey caymandan ve F430dan da bahsedildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Çok pis nispet yapıyormuşuz gibi hissettim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sdfsdf ben son saniye kararıyla geldim, o yüzden pek nispet yapacak yüzüm yok :) o deil de, bi kere görmemişim seni, otoparkta direkt tanıdım. O güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Dur tahmin edeyim, Arabasını park etmiş öpüp okşayıp kokluyordu, daha sonra doruk elinden tutup çeke çeke carrefour'a doğru sürüklerken gözü arkada kalmıştı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paramecium un b5 inin boyasina istanbulda sadece 1 araba daha sahip o da bebek dolaylarindaki lamborghini diablo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 @ vodan yok, ikisi de arabayı tavaf ediyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Su a4 un fotograflarini koyun artik meraktan catliycam =P Muhabbeti gecmisti saniyorum, su zamaninda cimento(?) bile tasinmis arabanin halini cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Üstündeki kamuflaj(toz, pislik) sayesinde cillop durdu araç :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kharon bende o hikayelerden dolayı sefil bişi bekliyodum ama hiçte öyle deilmiş para bizi yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 öyle abuk tıkırtı, gıcırtı falan da duymadım dönüşte ben de bindim arabaya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 lpg tankinin yeri süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar