paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Tarih: 27 Ocak 2007 Pazar Saat: 10:30am (GMT+02:00) Yer: Kozyatağı Carrefour / Starbucks Cafe Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Liste yanılmıyoram son haliyle şu şekilde (yanlışlık varsa belirtin): Vodan (iletişim bilgisini yolladı) phoebe (iletişim bilgisini yolladı) Mr_Hand paramecium (zaten o bilgiyi ezbere biliyor) matama (iletişim bilgisini yolladı) prozzak Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 10:30 mu aahah :D ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Abi kimse fikir ile ortaya çıkmayınca, haliyle benim vereceğim saat böyle oluyor işte :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sabah sabah kahve mi içecez yau bari kahvaltı fln yapaydık :) Su koyuveren yok dimi bak sabahın köründe kalkıp bahçelievlerden gelecem oraya. Birde biri bana anlatsın en kısa nasıl girerim E-5'ten gelirsem carrefour'a? Ta bostancı köprüsünden dönmeden girmenin bi yolu varsa süleyin efendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gugıl ört yap, çok kolay anlaşılıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yaptım yaptım :) Sahrayıceditteki kavşaktan dönüp girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Selam, Sahrayıcedid kavşağı derken caminin oraya kadar inmeyeceksin herhalde :P Yok yani evde kahvaltı ısmarlarım yoksa :D Aldım çoğunun numarasını, sapıklık yaparım gelmeyene... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Selam, Vodan (iletişim bilgisini yolladı) phoebe (iletişim bilgisini yolladı) Mr_Hand (kesin ekecek, birşey yollamadı :P) paramecium (zaten o bilgiyi ezbere biliyor) matama (iletişim bilgisini yolladı) prozzak (iletişim bilgisini yolladı) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sensin ekecek:D alov PMye bak para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 asddsa biri bana pm atıp numara versin :D son saniye işi yaptım heyecan olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bu bulusma yalan olmadi insallah :) olmadiysa fotolari falan koyun gorelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben de fotoları bkliyorum ama :P para ortalarda deil. işi vardı sanırım dönüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kanitlarimiz var.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hehehe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İşte kanıt! İşte Belge! Bu forum yetersiz arkadaşım yeni sistem yapsınlar fotoğrafları taglayamıyoruz! Sol baştan : paramecium, Mr_Hand, Doruk'tu inş, prozzak, Vodan, matama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kendine de vodan demişsin bravo :P kaç foto çekildi senin makinayla bi de 2 mi? Asıl fotolar para gelince olacak sanırım. Doruk falan bayaa çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Tarafsızlığımı korumak zorundaydım :) Evet 2 fotoğraf var bende. İkisi de aynı diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bi de çeken eleman yamuk çekmiş ya matama kaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 abi elemanda insanlari ortalama diye bşi yok matamanin sağindaki boşluğa bkz. Bir şey diyecem facebooktan alişmışım her resmin üzerine gelip isim bekliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Sizden sonra kız arkadaşımla buluştuğum için malûm akşama kadar dolu geçti :) Şimdi iş yerinden aktaracağım resimleri, ehh zaman alacak tabi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çok kral bulusmaymış, kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Buluşmada konuşulanlar; Kıbrıs harekatı Minibüsçü grubun yapılanma şekilleri Ecevit'in dış politikası Cadde gençliğinin dillere destan sürüş teknikleri Doğuş'un aptal fiyat politikaları Biz ve şimdiki gençlik kıyasları MIT yapısı Otopark enstantaneleri Öğrencilik İş hayatı Kızlar Kavgaya başlarken yapılacak 3 kusurlu hareket Değişken geometrili turbo kavramı Görselleri aktarırken 1024x768 olarak çevirmek zorunda kaldım : Orjinalleri mail ile yollarım buluşmaya gelen(:P) arkadaşlara. Fotoroman Ekip matama'nın aracını mıncıklamaya başlıyor. Hep beraber fezaya yükseliyoruz(!) Büyük ve oldukça tertipli bagaj bizi bekliyor. Bir sonraki hedefimiz bizi pis ve kirli yapısı ile karşılıyor; prozzak ve Golf'ü Araba çamur içersinde; yakıştıramadık prozzak sana :P Hasarlı tampon bizden kaçmıyor :P Vodan motorun yıpranmış olduğunu görünce yıkılıyor bu karede Mr_Hand ve matama bile duruma üzülüyor Sonraki hedef seçiliyor :) Vodan'ın arka sol çamurluk ve faili mechul bir olay daha Vodan'ın aracı son derece temiz olduğu için fotoğraflayıp ayıplayacak birşey bulamadım :P Benim araç fotosuz kaldı, yırttım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Arabam cidden pismiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben o saatlerde nisanlım gelinlik provasında iken bekleme salonunda sıkıntıdan ve cafein komasından gitmek üzereydim. baska bir sefere bende geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar