Pasha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 27 ocak bana uymuyo malesef, dedemin ameliyati var ve yaninda olup ilgilencek adam lazim. bi sonrakine kaldi artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben saate gore gelirim muhtemelen...o gun bir arkadasim evlenecek ama kisa surecegini tahmin ediyorum o saatler disidnaysa kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben phoebe burdaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selam, Gelenler: Vodan phoebe Mr_Hand THARKAS (şaibeli ama :P) paramecium matama (hayır demediğine göre :D) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benide araya kaynatmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selam, Sıkıysa gelme, siteni başına yıkarım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 geliorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, Gelenler(güncel): Vodan phoebe Mr_Hand THARKAS (hâlâ şaibeli) paramecium matama (hâlâ hayır demedi) prozzak Yer teklifi bu gelen arkadaşlardan plz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tharkas gelirse ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu gelirse ben de gelirim dövmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 anadolu, avrupa yakasi once ona karar verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, Fark etmez, yeterki 10u geçmesin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bi tane starbucks ı basalım işte nolcak sabah 10da buluşcaksak kahveye ihtiyac olarak ( sen hariç para ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ne gunu bu olay ya ben simdi gordum :D bakmiyorumki stickylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 oha sabah 10 mu bu on lan cumartesi 10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi saati yeri eksinlestirsekte sıkısık olanlar kendilerini ayarlamaya calissa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Selam, Saati 10-11 arası yapalım o zaman :D Mekan için size İçerenköy Carrefour/Starbucks cafe desem? Otopark mevcut, ulaşım kolay. Saati de ben söyledim, mekanı da ben söylüyorum; olmaz ki ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 27 ocak pazar saat 10-11 içerenköy carrefour içindeki starbucks dendi var mi arttiran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ya bikere 10-11 arası gibi yuvarlak olmasın ya 10 olsun ya 10:30 ya 11 falan gibi kesin bişey söyleyelim. Birde ne kadar geç o kadar iyi çünkü 10 da benim orada olmam demek 7:30 da kalkıp hazırlanmam fln demek oluyor. Birde cep telefonlarını paramecium da toplamaya başlayalım özel mesajdan. O da kendi telefonunu fln iletsin bize. Hem böylece sorun çıkarsa tüm suçu onun üzerine yıkabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Selam, Saol be güzelim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya beyler simdi nerede bulusuyoruz carrefour yapmayin ya oranin otoparka ben bisikletimi koymuyorum bagdat yapsaydik neyse artik cok gec simdi son durum nedir saat kacta? yarin mi bulusuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Pazar sabahı diye anladım ben. Bağdat'ta da park sorunu var arabadan rahatça kurtulabileceğimiz biyer olursa ulaşımı kolay olan heryer bana uyar. Carrefour olursa da hiç olmadı Toyotayla fln gelirsin olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya arabayla gelirim ben dert degil no problemde pazar mi cumartesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Pazar ama saat net değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hersey uyar!! sınavlarım bıttı sabah 7 de de bulusabılırız artık corbacıda bulusuruz gercı o durum da ama o bıle uyar yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar