paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, matama ve vodan suya bulandıran taşı atan kişilerdir, sorumluluk onlardadır. Etkinliğimizin adı; paticik 2. gelenekselleşme yolunda ilerleyen buluşamama ve bahane sunma günü etkinlikleri Ocak ayı içersinde herhangi bir haftasonu günü buluşma konusundaki düşünceleriniz nelerdir? Cevap aranan sorular: - Ne zaman (saat/gün) - Nerede (tam konum) - Ne için (çay-kahve/yemek/sohbet) Herkes kendisi için uygun seçenekleri belirtsin, Vodan (acaba kendisinin haberi var mı?!?) bunları toparlayacak ve herkes için 3 veya 4 elemanlı kümeler oluşturup bunların ortak kesişenlerini bulacak ve bize bildirecek. Yaşasın ilkokul matematiği :P *bu sefer şeytanın bacağını ve kafasını kırmaya kararlıdır. Olmadı, matama'nın aracını çizip, karakolda onunla ilk buluşmayı yapacaktır.* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 opelciler ve toyotacilar gelmesin! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bulusmanin nerde oldugu onemli benim icin :) sayet teee kalkip bahcesehirden gelicem ben, anadolu yakasinin ucra koseleri icin cok pis satarim simdiden soliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, Pasha teklifin nedir :) Neresi olsun misal? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ucra koseler olmasin yeterli :) bi orta yer illa vardir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 model arabayla gelsek oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, Modeline bağlı; Audi ise elbette :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 4 ferrari, 1 porsche, 1 corvette, 1 de BMW var :D hangisini önerirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, Tabi ki Porşşşşşşşşşş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 paramecium said: ..Vodan (acaba kendisinin haberi var mı?!?) bunları toparlayacak ve herkes için 3 veya 4 elemanlı kümeler oluşturup bunların ortak kesişenlerini bulacak ve bize bildirecek. Yaşasın ilkokul matematiği :P .. Ahahah benim niye haberim yok bundan :) Geçen seferki buluşma konusunu sadece takip edip hiç cevap atmamıştım. Sonra olası bi başarısızlıkta sorumluluğum olmasın diye :) Bu buluşma olayında en çok kırılan Cafein olmuştu adam forumu bıraktı ya bidaha görünmedi. Ben kesin gelirim diyemem bende Bahçelievlerde oturuyorum sizlerin çoğu karşı yakada sanırım yinede 18 Ocak tarihinden itibaren 3 4 hafta tatilim var bu günlere denk gelmesi durumunda belki gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 taskim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 madem bulusma patinaj bulusmasi soyle otoparki buyuk olan bi yerde bulusalim. araclar incelensin yorumlar yapilsin sonrada iceri girip yemekti kahveydi tatliydi biseyler yiyip icelim. taksim olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Selam, Otoparklı bir yer bana da mantıklı geldi nedense :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tepe nautilus nası fikir? kafe de var kapalı alan da otopark da, restoran da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Selam, Bana uyar. Haftasonu trafik yoğun olacak ama nerede değil ki :) Açık otopark kullanma şansımız olursa güzel fotoğraf çekimi de yapabiliriz ;) Araçlar ve sürücüler gibisinden. Vodan, haydi ama kümeler, kesişimler lütfen :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arabamla poz vermem ben, cok les bi ikili oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arabaya yazık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 O zaman bazı genel seçenekler belirleyelim. Mesela Avrupa - Anadolu 18 Ocak öncesi - Sonrası Benim en çok işime gelen Avrupa - 18 Ocak sonrası şeklinde olur. Herkes bişeyler yazsın o halde en son birleştiririz. Bence de otopark sıkıntısı olmayan ve trafiğin çok sıkışık olmadığı bir bölge olsun. Tepe civarı biraz ekstra yoğun oluyor sanırım trafik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aha şimdi akademik takvime baktım, finaller 18'inde finito benim. Daha öncesi olursa ben yokum malesef. (sonrası olursa da ne olacağı belli değil ama gelmek istiyorum ööle diim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 vodan a kocaman bi +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 uzuuun bir süredir aranizda degildim en az 2 aydir geri dondum :) Bence olaya cay kahve ile baslayip devamini tuzla carting pistinde yapmaliyiz bu tanişma ve kaynaşmanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tuzla pisti acik gerci kapali bi pist olmasi lazim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Çok uzak olacaktır özellikle karşıdan gelene; Gebze'deki karting pistine gidilebilir. Üstü kapalı, arabalar çok iyi, pist de güzeldir. Hem yarışılınırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Selam, Gebze daha uzak değil miydi?!? Ben hiç o kıçı yere yakın kılan araçları sürmedim yalnız : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hımm 14 ıla 25 ocak tarıhlerı arası oldugu bellı olan ancak hangısının ne zaman olcagı bellı olmayan bıır fınal donemım var dolayısıyla herseye razıyım tabı aynı gun sınavım olmazsa ya da ne bılım ıste oole ben gelmek ıstıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar