Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Contentleri yalan eden Bliz


n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ;

X kişisi WoW a yeni başlıyor diyelim.
Adam lich king exp packinle başladı.
Bu adam bir MC,Bwl veya BC exp packten Black temple,Hyjal,Tempest keep göremiycek doğru düzgün.

Çünki WoTLK rare itemleri basit instanceleri daha güzel itemleri düşürcek aynı BC expackının mc ye bwl ye yaptığı gibi...

Peki hiç kimseyi rahatsız etmiyormu bu allah aşkına ?
Blizzard bişey yapmazmı ne bilim bu atıyorum BC high end instanceler basitleştirmek 5-10 kişilik yapmak falan fılan..

Para veriyorsun alıyorsun yüzde 80 ok contentleri sömürüyorsun ama girmediği çıkmadığın yerler oluyor ?
Yani ve işin kötüsü bu senin hardcore veya casual oynamanada bakmıyor.Hardcore bile olsan göremiyorsun.Çünki daha iyi düşüren ve 5-10 man random gruplarla yapılan 70-80 lvl lık instanceler gelıor veya high endler...

Blizzard bunun önüne nasıl geçicek ? veya böle bir çalışma açıklaması varmı ?
Para verip alıyorsam sonundada başındada girsem her boku görmek isterim...

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Şimdi naxxta bırakmıştım oyunu tekrar başlıycam.
Ama muhtemelen 70 oldugumda gerek patchle gelen yeni instancelardan gerek WoTLK ile gelen instancelerden dolayı
BC high end instancelerin 3-4 tanesini adam akıllı göremiycem..

Kolaylaştırsınlar bari ? Yanlışmıyım ? Para verip alıyorum herşeyi görmek girip çıkmam isterim..Ben deli gibi oynasamda blizzard bunu imkansız hale getiriyor oynamasamda..

Bu sorunlarla ilgili bir çalışma açıklama varmı ve fikirleriniz nedir arkadaşlar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oraları yapacak adam bulman biraz zor..

ama zaten lvl 80de cok stat farklarından dolayı otomatikman kolaylasmıs oluyor orası o sekilde belki 10 kişi ile naxx yapabilirsiniz.

ama sen ben hem ara ara oynayayım hem herşeyi yapayım her instance ı göreyim.. öle olsun böle olsun diyorsunda.. ohhoo bu iş yaş biraz. ona bakarsan bende illidan combatını görmek istiyorum ama bak bakalım toplamda kac guildden kac tanesi illidan kesmis durumda.. sonucta onlarda aynı parayı veriyor bende aynı parayı veriyorum.. :) ne diyeyim bende.. blizzard beni illidan kesen bi guilde sok,plx mi :D

ama öle herkezin her istedigi olaydı,(ohhooo olurdu) yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün yaptı bizim guild naxx cba thnxbb dedim girmedim raide =p
KoT oldugu sürece orayı burayı hörtletir geri eklerler,yeni oyuna baslamıs veya ara vermiş biri olarak ne gibi beklentilerin varki naxx,aq40 flm.item upgrade için koyulan bosslar işte lore flm ölmüş gerek yok(!)dimi sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore oynasanda olmuyor malasef , anlatamadım :) cüce abi sende kestirip atmışsın valla saol hehe

fin dostum ;

nax aq40 ı geçtim...

bu sistemle ben şuanda karakter yapınca 70 leyınce muhtemelen bir sunwell gelcek millet oraya gitcek , ben black temple hjal falan fılan nası yapcam..veya o yapılır sunwell e gırecek adamın gearı guzel olmak durumunda bu gearda bu BT hjaldan falan fılan cıkcak ona amenna...

Ama lich king çıktı diyelim
kim bakcak BC nin onca instancesine Black temple ına falan ?

Aynı Bc nin Bwl mc yi yalan ettiği gibi
WoTLK da bc nin black temple ını yalan etcek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doru diosun baggio , inşallah blizzard kolaylaştırır 5-10 man instance haline getirir zamanla ozaman fantezi yaparız =)

Bırak playerları , oyunu yapalar bile rahatsız oluyordur.

"peeeee Black temple yaptık bakmıyorlar yüzüne " hesabı :D

bunu kalkıp ben düşünüyosam ahmet mehmet düşünüyorsa blizz de düşünüyordur elbet...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanı lore ilerliyen bişey sonucta, ragnarosu durdurduk, ardıdnan nefarianı engelledik, horde alliance birleştik aylarca bu savaşa hazırlandık sonunda silithus'u durdurduk, aha rahatladık derken, Lichking, high lich kel'thuzadı gönderdi, azeroth'un her köşesin üstümüze undeadler yığıldı, yılmadık hepücüğünü kestik, dört bi koldan temizledik kel'thuzadın ordularını. dayandık naxxaramasın kapılarını savaştık ettik.

azerothu temizledik derken, 2. savaşın unutulmuş umudu kesilmiş portalların ardındaki ordularından haber aldık, koştuk yardımlarını, yenı dostlar mostlar bulduk, koca outlandı gezdik dkolaştık ohhh mis dedik, ama kahraman kurtarmada gerek. giriştik outlandı temizlemeye, bu sırada, derinden gelen tehlike infinate wingi durdurmalarında nozdomuya yardım ettik, thrall'ı kurtarmaktan azeroth üzerinde legion'a karşşı verilen en büyük savaslardan birine katıldık, cenk ettik azerothu geçmişten kurtardık.


OHHH mıs yanı.

şimdi lroe işte böle bişi ilerliyo falan, yanı zaten olmuş gecmiş bitmiş dieye bakmak lazım aq bosslarıda falan, senın gibi 20 kişi daha bulursan elbet gidip temizlersin hepsini görürüsün mutlu olursun.

naxx için dediğim gibi wotlk eklenicek naxx tekrar, ama adamlar senı benı bekliyemezki... casual gamer olup casual gamer kalmak istiyenler için oyun naxxı görmeden önce bitiyo sonucta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi lore istiosan, content istiosan, warcraft kültündeki kahramanları görmek, onlara karşı savaşmak istiosan;

Warcraft 3: Reign of Chaos, Frozen Throne oynıcaksın. Bizzat Kel'thuzadla illidanla bile oynuosun.

Content için, lore için, hikayeyi anlatan "Cinematic"ler için zaten wow olmaz. Onların hepsi wc3 ve ft'de. Çünkü wow bi mmorpg, cücenin de dediği gibi naxx'ı bitirmeden karazhana giremeseydik 9 milyon kişi oynamazdı bu oyunu. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZG, MC, BWL, AQ ve Naxx'ı CAVERNS OF TIME 'a koyarsın 5 kişilik instance olarak. 3-5 güzel item ve HEROIC badge 'de koydun mu droplara, isteyen gider görür, nostaljisini yapar.

Tamamen bunların gözden çıkarılması sinir bozucu. Hatta Strat ve Scholo 'nun bile HEROIC modlarını yapmalıydılar.

Hayır madem yeni gelenler uğraşmasın onlarla diyorlar. Benim HDD 'imde neden yer tutuyor bu instance'lar? 3 DVD 'ye sığmaz oldu wow klasörü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamlar naxx i koyacaz dediler wotlk e aninda blizz yeni instance bulamiyo eskileri kakaliyo dedi millet. oyle onlari kot a koysa dusun gerisini.

mc bwl aq naxx duruyor. girmek gormek isteyen gider gorer. sonucta lvl cap yuksek oldugu icin eskisi gibi 40 man de gerekmiyor. ha yapacak adam yok derseniz o zaman istek yoksa blizz neden koysun? naxx haric tum instancelar yeteri kadar goruldu bence. girmek gormek isteyen ozgur, ama dayatma olursa sacmalik olur.

tigole un vardi bir roportaji, azeroth instancelarina heroic felan gelmeyecek mi gibi adamin dedigi "azeroth ile isimiz bitti outlands deyiz. yeni yerler gostermek istiyoruz orasi mazide kaldi. ama bagi tamamen koparmamak adina cot ve major citydeki ah ler duruyor" gibi bisiyler demisti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ek paketten once instance'lar iki duzey de olacak denilince sevinmistim. ony'e filan epic lvl 70 item koyacaklar ony kesilmeye devam edilecek diye. guzel de olurdu. yani ara instnace'lar degil ama bir zamanlar end-game olmus yerler end-game kalmaya devam etmeli bence. sikildikca gidilecek bir suru yer olur. ustelik benim gibi casual oynayanlara da iyi olur. Sanirim bunu yapmak sifirdan bir mekan yaratmaktan daha kolaydir sanirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RedemptioN said:
ZG, MC, BWL, AQ ve Naxx'ı CAVERNS OF TIME 'a koyarsın 5 kişilik instance olarak. 3-5 güzel item ve HEROIC badge 'de koydun mu droplara, isteyen gider görür, nostaljisini yapar.

Tamamen bunların gözden çıkarılması sinir bozucu. Hatta Strat ve Scholo 'nun bile HEROIC modlarını yapmalıydılar.


baştan sona katılıyorum

ek olarak cüce derdim nax değilki abi düşünsene..

BC ile gelen bi sürü instance var hadi ben şimdi başladım yalan olsa olsa 4-5 hardcore instance göremicem WoTLK geldiğinde...ama ya WoTLK ile yeni başlayanlar WOW a ?

hiç biri bırak hign end instanceleri BC nin 5-10 kişilik instancelerini bile göremiycek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

su an levellamaya basliyorsan bt hyjal ve sorasini unut derim cunku oncelikle ssc ve tk bitirmen gerek buralara girmek icin. cok iyi tanidigin guild yoksa bt hyjal yapan bir guild attune olmamis ya da yeni 70 lik char icin orasini gidip temizlemez. mecburen bu dungeonlari yapan guildlerle baslayip attune olman gerekicek. ve buyuk ihtimal sen bunlari tamamlayana kadar yeni paket gelecek. kusura bakma ama cok gec kaldin son dungeon ve encounterlari gormek icin. ve ne yazikki bu encounterlari cosual game play le gormen cok zor.

blizzard cok kolay yapsa bu content lari bu sefer bu kadar kolay is olmaz diye tepkiler gelecek. cucenin dedigne katiliyorum sonucta iyi ya da kotu bir lore uzerinden devam ediyoruz. aq naxx geride kaldi olmus bitmis olay orasini tekrar canlandirmaninda anlami yok canlandirsan bile giden olmaz cunku item kalitesi o zamanin sartlarina goreydi.

evet yeni paket gelecek ve her item yalan olacak suanki. bu sekilde olmasinin benim acimdan bi sakincasi yok bilmiyorum baskalari ne dusunur. bu oyunda item in onemi yok onemli olan yeni encounterlar yeni dungeonlar. ve acikcasi cok begendim yeni dungeonlari belki naxx in havasini yakalayamadilar ama yine de guzel.


Dostum hardcore oynasam bile göremeyeceğim,WoTLK gelince kimse girmek istemeyecekler oralara.
Nax ve Aq yu unuttum bile zaten az çok oralarda bulunduk ettik.

Ben 1-1.5 ayda 70 leyip rare setlerimi çekip , yeni BC high end instanecelerine başlayan bir guild bulsam bile...Guildin progressi o über 3-4 instanceye ilerlerken pattttttttt die WoTLK çıkacak , sonra hayde yeni topraklara akalım olcak..Yalan olcak..Olsun tamam sorun değil yeni lore akıyor film gibi falan ama Redem in dediği gibi cavernsa koyarsın mini versionları falan kolaylaştırılmış hallerini bi tadarsın görürsün geçirirsin.Hardcore olduk diyelim gene göremicen.Ha cücenin dediği gibi toplarız benim gibi isteyen adam yokmu ? tabiki var fantezi yaparız sorun değil..Olmadı öle olur..

Ama inan bana lootu ıtemınden değil yani para verdim görcem olayınıda geçtim..Tatmak istiyorum ki ben 1.5 - 1 sene hardcore oynamış bir adamım zamanında.Kaldıki sıfırdan başlayan adamlar napsın..

Ama dedim ya ben bunu düşünüyorsam bliz de düşünüyordur.Arz talep meselesi sonuçta ama ne bilim.

Extra olarak guild oluşumları içinde toplanıp yapılır o zaman dediğiniz gibi veya redemtionun dediği gibi cavernsa korlar..Veya heroic yaparlar falan canlandırırlar illa sonuçta tabiki yeni şeyler çıkacak tabiki gelişcek ama eski yaptıklarıda yalan olmasın.

Bu şeye benzer maketle uğraşan varmı bilmem ama maket alırsın yaparsın korsun duvara sonra gene alırsın başka bısey gene yaparsın korsun odana.Asla ama asla yeni maketi alınca eskisini çöpe atmassın harcamassın.Buda buna çekilebilir.

Yeniler eklensin bundan güzel ne olabilir.Ama eskilerede bir albeni yapılsa fena mı olur ? Eminim bliz bunuda dert ediyodur..


wissy ve fin , arkadaşlar olay görmek lore falan değil , olay o encounterlari yaşamak etmek..

Evet haklısınız göremeyecek değil belkide görmek istemeyecek ama siz şuan aktiv olarak oynadığınız için böle düşünüyorsunuz belkide..

Yeni başlayan bunları dert edicek veya benim gibi 1 sene önce bırakıp şimdi gene başlayan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@n3mrut

Guildimde senin gibi 8-10 kişi vardı, biz wow'a yeni başlıdık illede eski instanceler diye tutturan. Başladık alt charlarla sıradan instance yapmaya. En babası BRD'de pes etti. "Abi al gel 70 charınıda bizi boostla" istekleri, çığlıklara dönüştü.

Ki ben onlara DM north perfect rundan, UBRS hatta Zul'Grup ve AQ-20 lere kadar heryeri yaptırma, üstünede ilerde level 70 olunca 15-20 kişi MC-BWL-AQ40 diye devam etme hedefindeydim. Ama bu adamlar nerde tükenti biliyormusun? "Yenen wipelarda". Çünkü lore, content diye bağıranların hepsi sanıyorduki oraları WC, SM, uldaman gibi girecez kesecez yerler sanıyordu. Zamanında bizim nasıl kan kustuğumuzu bilmiyorlardı. O kan kusmaları ucundan görünce ne lore kaldı ne content.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni acayip rahatsız ediyor hatta bundan dolayı hesap kapattığımı bilirim ama WoW'da insanı rahatsız eden şeyler yazmakla bitmez, bunlara rağmen hala iyi bir oyun olması ise bence üzücü. Bizim gibi düşünenlere göre tercihler yapılsaymış kim bilir nasıl bir oyun olurmuş, hayatımıza yazık olurdu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe valla fremoon ben 1.5 sene hardcore oynadım yani...
Naxx patchinde bıraktım.
Wipe ın , kan kusmanın nolduğunu unutmadım.Bundan zevk bile alırdım.Hırs yapardık ederdik.
Senin gibi adamlar varsa zaten sorun olmaz bu dertlerim =)
O arkadaşlar la benim görüşlerim biraz faklı emin olabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Beni acayip rahatsız ediyor hatta bundan dolayı hesap kapattığımı bilirim ama WoW'da insanı rahatsız eden şeyler yazmakla bitmez, bunlara rağmen hala iyi bir oyun olması ise bence üzücü. Bizim gibi düşünenlere göre tercihler yapılsaymış kim bilir nasıl bir oyun olurmuş, hayatımıza yazık olurdu :)


Ahaha süper haklısın arcane =)

Bu konu ömrünü doldurdu fikirlerinizi aldım bir çok kimsenin teşekkürler..

Ne öğrendik ?

Guild içinde ve/veya sağdan soldan adam bulup benim gibi düşünen adamları alıp .Extra ufak runlar olcak görülcek edilcek ufak ufak zamanla.

Yetermi ?

Tabiki yetmez insanız , açgözlüyüz.. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman yapılacak en mantıklı şey , açcam kascam karakteri ding liycem 70 e , kascan pvp .

Pure pvp yapcaksın sonra WoTLK gelicek sömürcen ne istiyorsan rahat rahat ister pve ister pvp...

Tabi arada BC fantezileri yapıcaksın ufak ufak guildinle...

Öle hoş tutcan kendini.
Hehe yanlışmıyım ? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard yalan etmese eski contetleri bu seferde eskilerin çok büyük üstünlüğü olabileceği bir duruma gelebilirdi ve oyun yeni başlayan oyuncuların kuvvetli olmasını engelleyebilirdi bazı açılardan aslında...

Yiğidi öldür hakkını yeme hesabı yapıyorum şuanda.
Şuanki sistemle yeni başlayan bir oyuncunun eskilerle aynı düzeye güce gelmeside sağlanmakta..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...