mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ewt arkadaşlar sitemiz Channel Surfing şimdi bu siteye girince noluo neler olmuo ki Amerikadaki (sanırım) o gun olan butun (sanırım) maçları canlı olarak izlenebilio hemde program yukleme falan olmadan direk browserdan bir wmp sayfası acılıo ve eer internetiniz izlemeye musaitse hiç takılmadan cam gibi bir şekilde izleyebiliyoruz su ana kadar kendi adıma bulduğum en guzel site maçları seyredilmek için hem ztn eer nba macı izlicekseniz gecenin o saatlerinde net ii olur guzel guzel izlersiniz başka bole site bilen warsa paylaşsın herkes izlesin ee repler nirdeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Güzel proje ama beni düşündüren sitenin tasarımı. Sanki 2 gün sonra kapanacakmış gibi site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 şimdi bu yasal mı değil mi =) al başına bela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 walla eer yasal deilse silin konuyu tabiki ama herkes yararlansın die koydum buraya top sizde siz kara werin ama bilmiorm yasal mı deil mi? bu arada gerçekten sitenn tasarımı falan yok gerçi beni fazla ilgilendirmio tasarımı ben maclarıma bakarım kapanırsada yenisini acarlar buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sitenin tasarım bildiğin şaka. Notepad de html-coding resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Tasarım ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ya tasarımı boswerin içeriğe bakın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tamam içerik ama tasarım çok kötüüüü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar