LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sabaha karşı nette gezerken bir belgesele rastladım. Beni ACAİP etkiledi. Belgesel, dünyayı medya'da, sinema'da gördükleri gibi sanan üç gencin Afrika'ya bir macera yaşamaya gitmesiyle karşılaşlaştıkları büyük bir dram'ı anlatıyor. Bir hikaye peşindeyken Kuzey Uganda'da karşılaştıkları çocukların dramını belgesel haline getiriyorlar. Gençlerin hiçbir tecrübesi, belgesel yapmışlığı, hatta meksika harici USA'dan dışarı çıkmışlıkları yok. Yaptıkları iş ise çok başarılı. Belgesel 55 dakika, zamanınızı ayırıp izlemenizi istiyorum. http://video.google.com/videoplay?docid=3166797753930210643&q=invisible+children&total=1633&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Etkileneceğinize eminim. Bu bir harekete dönüştü. Bu konuyu Vizyon yada "eğlence" bölümünde açmamamın nedeni bu. Destek bekliyorlar. Ben elimden geldiğince destek olucam. Önce oscar alacak kadar başarılı olan belgeseli izlemenizi, ardında da http://www.invisiblechildren.com sitesini ziyaret etmenizi öneriyorum. NOT: Ayrıca direk video google'da ki linkine giderseniz daha fazla bilgi ve insanların video hakkında ki düşüncelerini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hayret, konu ilgi görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 up diycem... Gerçekten tüylerini diken diken ediyor insanın belgesel... gereken ilgi gösterilmeli die düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hoca belgeselde ne var azıcık anlatın körü körüne elli beş dakikamı ayıracak kadar boş vaktim yok daha ayak tırnaklarımı kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 55 dk olunca insanın eli gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İlgi göstermelik bir konu değil ki ama bu. Biliyoruz dünyada bir sürü sıkıntı içersinde insan var. Kimisi babasından aldığı harçlıkla kız arkadaşını istediği yere götüremediği için dert yanar, kimisi ölen babasının yerine ailesine bakmak için girdiği işte aldığı maaştan. Hayatı TV'den tanımış veletlerin, Afrika'da hayatta kalmak için mücadele eden insanları görünce; "amanin bakın dünyada neler oluyor aslında" tarzı serzenişleri ilgimi çekmiyor. Yazılanlardan çıkardığım kadarıyla benim için ilginç bir konu değil, izlemedim, bilmiyorum. Tek bildiğim herkesin derdi kendine. 50 dakikamı ayırdığımda bilmediğim, görmediğim neyi öğreneceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar