Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bu alet hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yani Evdeki TVnin altına ekleyip her türlü DvD zart zurt yerine kullanıp birde ayrıca PC özelliklerini kullanabiliyor muyuz? Ve tabi ileride gelecek olan HD yayınları kayıt vs gibi şeyleri destekler mi acaba? TV kartı falan aldığımda elbette.Mac mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 apple tv araştır bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bu aletin yüksek çözünürlüklü (hdrip) divx filmleri akıcı oynatacağını zannetmem. Ucuz çözüm aranıyorsa, çok ucuz bir pc (pentium2 mesela) alınıp evdeki esas PC'ye uzak masaüstü bağlantısıyla bağlanılıp film oynatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sonuç olarak o bir bilgisayar hemde apple quicktime uzerinden her türlü hd videoyu oynata bilirsin ama içinden çıkan quicktimeın şifresını bulman lazım ayrıca intel versiyonlarında windowsta yuklıyebılıosun ama macminide bir crysis oynamayı dusunme oyun dısında her seyı yapabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tv yi monitor olarak kullanarak istediğin herşeyi yapabilirsin (dvd oynatır, kocaman ekran wow etc) ama tv kartı/hd yayın kaydı konusunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 crysis nedir? USB ekran kartları var yaklaşık 250$ civarı(karakayada bi tane gösterdi ondan bahsediyorum) arkasında yuvarlak enten girişli falan ve capture özellikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kendin toparlamak istersen şöyle bi adres buldum geçende. :) ITX boardlar falan var. ona göre donanım var. Bunun piyasası TR'de pek yaygınlaşamıyo nedense, başka böle yerler bilen varsa ben de minnettar kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 absolut bu arada mac mini türkiyedeysen pahalı bir seçim olabilir. ama ürün olarak başarılı buluyoum. bu arada amerikadan alma şansın varsa mac minilerin iç donanımını da bir dereceye kadar değiştirme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hehe arkadaştan eski intel olmayan bi mac mini buldum bakalım begenecek miyim :) İlk kez mac kullandıgımdan biraz afalladım ama 1-2 saate baya haki,m olurum gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 mac'a hakim olmak gerçekten çok kolay üstelik mac'lerin akıl almaz ses ve görüntü kalitesi var. istediğini mac mini'nin pek yerine getirebileceğini sanmıyorum ancak apple tv'ye göz atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 MacMini düşüncemi digiturk plus yanına eşimin laptopu ile değiştirmeye karar verdim :) DG + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar