Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Eveeet,an itibari ile A4'ten aldığım wireless setin klavyesini kırdıktan sonra mouse'unuda bozmuş bulunmaktayım.Bu setten öncede logitech LX110 mu ne öyle bişey almıştım,mouse'u berbat geldiği için onuda beğenmemiştim.Herneyse demem,istemem şu ki bana bi tavsiye verin. Setler buluyorum,mouse'u güzel oluyo,klavyesinin enter'ı küçük oluyo,yada tuşları(logitech'in o modelinin tuşlarından nefret etmiştim) böyle bi garip oluyo. Şöyle özellikler arıyorum. 1- Mouse üzerinde,browserda ileri/geri yapabildiğim tuşları olsun. 2- Mouse'u büyük,"ergonomik" diye geçen ama rahatsız modellerden olmasın. 3-Klavyesinin enter'ı büyük olsun,üstünde multimedia 3-4 tane tusu olursada güzel olur,olmazsa ziyanı yok. 4-Creative'in wireless 7000 modeli nasıldır?İyimidir? 5-A4 mouse ve klavye tavsiye etmeyin mümkünse,enson klavyenin yazarken takılması(örnek: klaaaaaaaaaaaaaa gibi) sonra siliyim derken yazdıklarımın hepsini silmesi falan gibi saçmasapan problemlerle cebelleştim.Ayrıca mouse'u kendi kendine sol üst çapraza falan gidiyodu titreye titreye.Klavyeyi kırma sebebim zaten bunlar. 6-Güzel bi set varsa kabloluda olabilir,yalnız al bu çok kaliteli diye 120 $ lık aletler istemiyorum.Mümkün olduğunca uygun olması tercihim. 7-Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd61643 fena değil gibi. Ben logitech'ten şaşmıyorum hiç. Set olarak değil de, ikisini ayrı ayrı deneyerek alırsan daha uzun ömürlü olur bence. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd91334 şu var. Mouse'u nasıldır bir fikrim yok. Ama klavyesini 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd90966 bunu kullanıyorum ben. faresi ofis kullanımı için yeterli aslında ama oyunlar için yeni bi fare alınabilir. klavyesi gayet güzel tuşları sessiz ne sert ne yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 üstteki üçünden de biraz pahalı ama istediklerini tam olarak karşılıyor sanırım http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd1102#tablnk microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hakkaten güzele benziyor bu Microsoft. Fiyatı da iyiymiş. Edit: Ama enter küçük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu çok güzel bir set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Enter'ı küçükmüş hakkaten yav :/ birde logitech EX110 kullanmıştım,klavye güzel ama mouse'u hakkaten rezalet,hiç sevmemiştim. Peki bu microsoft'un bu klavyesi yamuk falan ya,bunu kullanması zormu?Alışması vakit alıyomu?2 aydır 4. set falan olcak değişen,yazamamaya başlarım bisüre sonra heralde. wildpervert buarada bu sonuncunun mouse'u nasıl acaba?Klavyesi çok şık duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hangi klavye olursa olsun, 2. günde yazmaya başlıosun takma onu kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bide bişey daha soruyum,laser ile optik arasında nekadar fark var?Yani lazer mouse alsam değermi?Dahamı iyidir?Bu dpi olayı nedir?800 dpi de oyun oynasam nedir,2500 dpi de oyun oynasam nedir?Neyi farkettirir?Hassasiyet falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Wireless klavyelerin oyun performansi nasil peki? Ben bir iki tane denedim kotuydu ama ucuzdu onlar, duzgun bi Logitech falan degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 valla tek receiver varsa, mouse ve klavye ile kullanamıyosun oyunlarda. ben mouse olarak g7 aldım, mükemmel bir mouse, klavye olarak da g15 alıcaktım, onun wireless olanı çıkıcaktı onu bekliyorum. receiverları farklı olduğu sürece sıkıntı olmuyor sanırım, ama hala test edemedim ondan birşey demiyorum. ama setler kesinlikle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Korax said: Bide bişey daha soruyum,laser ile optik arasında nekadar fark var?Yani lazer mouse alsam değermi?Dahamı iyidir?Bu dpi olayı nedir?800 dpi de oyun oynasam nedir,2500 dpi de oyun oynasam nedir?Neyi farkettirir?Hassasiyet falanmı Lazerin DPI daha yüksek oluyor. Bir de yüzey algılama kabiliyetleri daha iyi. Hani optik fareler bazı yüzeylerde sapıtır ya. Lazarler her yüzeyde taş gibi çalışıyor. Düzgün bir mouse pad kullanıyorsan DPI harici fark yok diyebilirim. Oyunlar için 800 altı DPI artık yetersiz kalıyor. Zaten çok ucuz fareler haricinde 800 DPI altı artık yok gibi. O 2000 DPI falan bana pazarlama stratejisi gibi geliyor Göya "pro gamer"'lar anlayabiliyormuş farkı. Kendimi bildim bileli oyun oynarım. Yıllarda 800 DPI'li MX510 kullanıyorum. Bir kaç gün 2000 DPI kullanma fırsatım oldu. Bir fark yok gibi geliyor. Ama uzun süre kullananlarlar anlayabilir belki farkı. Yeni mouse alsam 1000 DPI altında almazdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 G5 var bende, laptopta da Logitech'in orta karar bi faresini kullaniyorum oyun oynamak gerektiginde, oyle pro gamer neyin olmadigim halde farkediyor biraz. Windows'tan sensitivity'i dusurup fareden DPI arttirinca zaten iyice belli oluyor fark, sirf oyun degil cizimciler icin de yararli yani. G7 iyi guzel de nerde okusam pil omru kisa diyorlardi, Logitech'e de oyle sikayet cok gelmis olacak ki G5'e skin yapip yeniden surduler kablolu G9'la beraber, G7'yi de kaldirdilar piyasadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 logitech G9 3200dpi profiller için onboard memory 2 farklı üst yüzey ve 4gram-7gram agırlıkları memnunum bayagı fakat usbden fazla çekiyor sanırım aldıgımdan beri tableti calıştıramıyorum bu takılıyken =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben de almaya kalktim gecen gun, son anda durdurdum kendimi cok sukur :p Yeni G15'le bunu alip gidiyodum nerdeyse, yilbasini bekliyim dedim para durumlari icin. Memnun musun, agirlik olayi G5'te de var ama grip olayi ve yeni sekil ve tus yerlesimi iyi olmus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Valla logitech'te bi problem yaşamadım ben.Tek receiver üzerinden.Bitek problem işte,mouse'unu beğenmemiştim ve alışamamıştım.Netekim sırf oyüzden set olarak sattım 1 hafta sonra.Daha sonra aldığım A4 ile,bu klavyenin takılma problemi yüzünden,BF2 oynarken klavyeyi paramparça ettim duvarlara vurarak.Mouse'da çok dayanmadı daha sonradan zaten. Şu mouse'a bayıldım yalnız yav.Hemde lazer mouse 2500 dpi falan diyo.Gamer mouse,kablosunu falanda ince yapmışlar. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd3362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sailor'un faresinden bu galiba, ya da bi ust modeli, sorarsin kendisine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben laptop Logitech VX Nano aldığımdan beri kablolu klavye mouse kullanmak istemiyorum artık. İnanılmaz bir rahatlık. Hele şimdi desktop için 22" LCD var. Kablolar iyice göze batıyor. Masada hiç kablo olmasa çok daha ferahlayacak. Para olunca bi kablosuz klavye mouse çekicem ben de. Eski logitech'ler de ebay'e gider artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Baggio said: Ben de almaya kalktim gecen gun, son anda durdurdum kendimi cok sukur :p Yeni G15'le bunu alip gidiyodum nerdeyse, yilbasini bekliyim dedim para durumlari icin. Memnun musun, agirlik olayi G5'te de var ama grip olayi ve yeni sekil ve tus yerlesimi iyi olmus mu? mouse bakınca tasarımından ötürü cok rahatsız görünüyor, bir arkadaşta 15dk takılınca direk almaya karar verdim cok rahat 2 çift yüzey olayı cok tatlı zaten progamersanız saatlerce oyun oynuyorsanız sert yüzeyli olan ideal hiç kaymıyor elinizden wow oynuyorsunuz hepiniz zaten =D agırlık olayına gelince başlarda alışamadım fakat örnek vermek gerekirse quake3te mouse hafifse aim zorlaşıyor 7+7gram takmıştım belirgin düzeyden aim oranı artmıştı. ama bilekten yer 2 sene sonra amelyat olursunuz heralde :P corepad bekliyorum amazondan birde g9+corepad=nirvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Baggio said: G7 iyi guzel de nerde okusam pil omru kisa diyorlardi, Logitech'e de oyle sikayet cok gelmis olacak ki G5'e skin yapip yeniden surduler kablolu G9'la beraber, G7'yi de kaldirdilar piyasadan. şöle bişi diyim, evet pil ömrü kısa diyorlar belki ama, g7 nin diğer mouselardan bir farkı var. kendi bataryası var 2 tane. birisini şarjda tutup birisini kullanabiliyorsun. ben hergün en az 3-4 saat oyun oynayan, günlük 10 saatin üzerinde bilgisayar kullanan birisi olarak 1.5 günde bir falan bataryasını değiştiriyorum. fakat aktif 2 bataryanın bulunması gerçekten çok süper bir özellik. batarya değişimi 5 sn yi geçmiyorr zaten, herhangi bir connection sorunu da yaşamıyorsun, taktığın saniye kullanıma devam ediyorsun. kablosuz bir mousedan böyle bir oyun performansı beklemiyordum ben, beni en çok etkileyen tarafı bu oldu. g9 kablolu mesela, ki çok tereddüt etmiştim kablolu mu alsam diye. bundan önce mx518 vardı, fakat kız arkadaşımda kaldı, alamadım sonra, ondan dolayı g7 aldım ve acayip memnunum. pil ömrü düşse düşse bir güne düşer ama dediğim gibi gerçekten her batarya değiştirmem de tekrar bir tatmin yaşıyorum ve mutlu oluyorum böyle bir mouseum olduğu için :D not: mx1000 almıştım ilk çıktığında, docku falan var diye ama dock olayı hiç iyi birşey değil, hayatına bir sıkıntı, bırakman gerekiyo falan dockta takılı. ben 4 gündür mouseumu kullanmıyorum ankarada, gittiğim zaman kaldığım yerden devam etcem aynen bi tuşuna basıp. kablosuz ve oyun mouseu düşünüyosanız g7 ftw. ulan ne biçim reklam yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ek olarak g9 o fiyata, sol tarafına bir scroll daha koysa tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mouse'u aldım yav :) bu a4 mouse saçmalama rezaletinden sonra sanırsam kabloluya dönüşün yolu gözüktü.En kötü sıkılınca 2 hafta sonra yeni bişeylerle değiştiririm memnun kalmazsam :D Bide klavye bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd57771 Şunun gibi tek kablosuz satılan bi klavye varmıdırki?Tam istediğim gibi işte,sade cafcafı yok okadar,3-5-7 tane multimedia tuşu var.Enter'ı büyük.Kablosuzda olsa tam olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 1.5 günde batarya değiştirmek ne demek yahu? Benim VX Nano sürekli açık kaldığı zaman bile 5-6 ay gidiyormuş. Daha 2 haftalık olduğu için test edemedim. Ama öyle 1.5 günde bataryası biten fareyi hayatta kullanamam. İstersen 1 saniye sürsün değiştirmek. Her gün her gün bayar insan. Kablosuz olacaksa aylarca gitmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30236 bunun kablolusu var cok güzel klavye ama süper büyük bir problemi var enter kücük :P 2 gün içinde alıştım ama öneririm degişiklige acık ol korax :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar