Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'e girerken siyasi durum

TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

-MM ve müttefikleri 7BX'i kuşatmaya aldılar. Birkaç gün içinde ele geçirecekler.

-Razor ve müttefikleri Querious'da zaten zor günler yaşayan BoB peti FIX'e son hamleyi yapıyorlar . I1Y kuşatma altında.

-Aynı zamanda MC artık BoB'la ilişkilerini kesme kararı aldı ve Fountain'da BoB büyük kan kaybetmiş durumda.

2008'e girerken bir zamanların yenilmez armadası BoB'un kaderi belirsizliğe doğru gidiyor.Özellikle MC ve BoB arasında ki anlaşmanın bozulması ve birbirleriyle savaşmaya başlamaları taşları yerinden oynattı.BoB'un eski ve kemikleşmiş üyeleri dışınakiler tek tek ayrılmaya başladı.

...2008 EvE galaksisinde yeni siyasi oluşumların ve savaşların oluşacağı bir yıla gebe olacak gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığı gören bir arkadaş buraya eve le alakasız bazı şeyler yazmıştı moss'ta ona cevap vermişti .Tabii agresör arkadaşın post podlanınca moss'un cevap garip duruyor :D ,
Azmodai said:
moss kendi icinde isyan cikarmis asdf.

evedeki politikaya akıl erdirmek gerçek politakaya akıl erdirmekten zor :S ,goon tayfasından bende hazetmesemde RA nın goonları yedireceğinide sanmam ,Goonlarla ittifak yapmadan RA nın durumu iyi değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

RA hiç bir zaman tam bir ittifak kurmamıştır kimseyle.Şu an sadece goonları cannon fodder olarak bob un üzerine salmış durumda.RA nın içinde de bulundum zamanında adamlar inanılmaz soğuk.Rus olmayanları zaten sevmezler kafadan,alliance içinde de pek sevmiyorlar ama işte alliance'ın çıkarlarına uydukları sürece ses çıkarmıyorlar.O yüzden RA eğer Goon'dan alacağını almışsa çok güzel bir şekilde diğer koalisyon üyelerini Goon'a karşı kışkırtabilir.AAA zaten ex-RA,diğer üyelerin de Goon'lara pek sevgisi yok.

Eve'deki zamanımın çoğu ruslarla savaşarak geçti.Şunu diyebirim adamlar plan yapmadan bir adım bile atmazlar.Zevk olsun diye asla savaşmazlar.Eğer bir rus gangı saldırıyorsa büyük ihtimalle 3-5 cyno hazırdır,yada kesin 2-3 sistem ötede yardım vardır.O yüzden RA oldukça beklenmedik şeyler yapabilir,planları doğrultusunda.

Bob için fazla söze gerek yok aslında,Omist'te başlayan gerilemenin sonuçları bunlar.Delve pek düşmez gibi geliyor bana,npc istasyonları var.Ama ne kadar BoB üyesi bu duruma katlanıp çözüm arar o ayrı mesele.

MC'nin tortuga meselesi biraz garip.Bir yönden adamlar onca yıllık arkadaşlarını 1 hafta sonunda satıp düşman oldular.Bir yandan da kendi çıkarlarına en iyi uyan işi yapıp savaştan çekilir gibi yaptılar.Ama eğer koalisyonla bir anlaşma yapmamışsa 2. hedef olarak MC ye saldıracaklar.Forumlarda herkes MC MM ve Razorla nap yaptı vs diyor ama bakalım neler olarak,merak ediyorum açıkçası :).

Bir de forumlarda yazmışlar bir ara CoW Veritas Church GW'de yeni bir front açmış vs diye çok güldüm ona.Söylenen alliancelardan sadece CoW BoB ile mavi idi,gerisi neutral.10-12 TCF carrierı indirdik GW de bulunduğumuz sürece Church olarak.Ama gel gör ki nerde eski CoW,nerde eski Veritas.Diğer mavilerin de zaten pek bir etkisi olmadı.Zaten o post sonrası RA/TCF/GOON/xxdeathxx 2 titan 3-4 ms ve sayısız carrier ile V ve CoW poslarına saldırmaya başladı.Diyoruz hadi gang filan,yok sürekli outblobbed konumdayız,adamlar titan ms filan dropluyor gangların tepesine her yerde.Canımıza tak etti 3500 gereksiz maviden ayrıldık GW den Syndicate'e,ne halleri varsa görsünler şimdi.Gerçi komik şu anda da RA ve petleriyle savaşıyoruz burda da ama en azından her gün mothershipdir titandır uğraşmıyoruz.

En sevindiğim olay artık büyük savaş bitiyor ve umarım ki bloklaşma son bulacak ve eğlenceli günlere geri döneceğiz.Güzel bir 2008 bizi bekliyor :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evet en son dramdan haberiniz vardır umarım.RA DMC (dark matter coalition ) adındaki drone bölgesinde olup himayasine aldığı allianceı arkadan bıçaklamış durumda.DMC ye 4 mothership + aylık 1b iskye karşılık koruma vaad eden RA DMC 'ın yaptığı iki titanı 40b gemi başı fiyata kapatamayınca DMC a saldırmak isteyen Ka-tet 'e 30b verin DMC e saldırmanıza gözümüzü kapayalım demiş.
Ayrıntılar http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=681079
Sosyal ağlarda paylaş

50 tane alliance varda boba saldıran bir allahın kulu çıkıp demiyormu kardeşim biz burda bobla uğraşırken adamlar karpuz büyütüp ceplerini dolduruyorlar kerizmiyim ben hem zaman hem isk harcıyorum birde buraları ragoon'a bırakıp gideceğiz zaten diye?

zaten aynı numarayı roadkill/smashada çekmişlerdi 10/10 complex olan bir sistem yüzünden complexler statikken.
Zaten bunları dediğim için empiredayım bir yıldır ben ne bob nede ra için zaman harcayamam kardeşim >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Querious u Razor a teklif etmişler.E onlara bile birşeyler teklif edildiyse muhtemelen bir çok alliance a birşeyler teklif etmişlerdir.Çünkü Ragoonlar biliyor ki o kadar alanı tek başlarına tutamayacaklar,bob un düştüğü hataya kendileri düşmek istemiyor.

50 alliance niye boba saldırıyor konusuna gelince.RA goonları güzel kullandı cannon fodder olarak saldı filan üstündeki baskıyı azaltıp nerdeyse tüm düşmanlarını haritanın doğu tarafından attı.Kuzeyliler de muhtemelen MC nin yaptıklarının öcünü almak ve bob un topraklarından parça koparmak için geldiler.Sonuçta hepsinin çıkarları var.Goonlar zaten amaçlarını oyunu düşmanları için oynanmaz kılmak olduğunu söylemişlerdi,onu yapmaya çalışıyorlar.Gerçi savaş bitince sonları ne olur bilmem.

Olayın içinde olmadığım için anca forumda gördüğüm duyduğum şeylerden tahmin çıkarıyorum %100 doğru diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :).

Yanlız tek bir bildiğim var bu POS Warfare denen rezalet sistem eve i öldürüyor.Eskiden Alliance'lar pvpcileriyle savunma yaparlardı,killboard istastistikleri bir alliance'ın gücünü aşağı yukarı söylerdi.Şimdi ise tek yapmaları gereken olay POS spam edip,POS patlatmak.Player vs Player yerine POS vs POS oldu.CCP bu iğrenç sistemi değiştirmesi lazım ama pek umudum yok o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

pos istemi sevornity falan zor değişir, insanlar bişeylere ait olmak bişeylere saihp olmak istiyor (özellikle ikincisi) pos sitemiyle bi güzel yaptılar, oyun dinamiklerini bozdumu evet bozdu herköşe cap ship doldumu evet dolmuş geldim bi baktım heryer cap abov...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
AAA KOS'a saldırıyor ,rivayete göre 60 dread/carrier 140 Bs le KOS poslarını indirmeye başlamışlar.
Burdan KOS 'a güle güle diyoruz :D ,adamları F2A yi iki kere kaybetmek gibi bir başarı gösterdikleri günden beri sevmezdim zaten 8-WY de iki hafta harcadıydık F2A yi geri alacağız diye .
Sosyal ağlarda paylaş

behran said:
Tortuga (MC, KIA, EV0KE, TOXIN, Daisho) artıkın razor a blue ^^

simdi bunlar MM de blue mu oluyolar dolayisi ile ??

ben o kia dan nefret ediyorum o heriflerle ayni gange mi girecez simdi bide

zaten razorda bi gulnar olayi yasanmisti insallah bole seyler olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:
behran said:
Tortuga (MC, KIA, EV0KE, TOXIN, Daisho) artıkın razor a blue ^^

simdi bunlar MM de blue mu oluyolar dolayisi ile ??

ben o kia dan nefret ediyorum o heriflerle ayni gange mi girecez simdi bide

zaten razorda bi gulnar olayi yasanmisti insallah bole seyler olmaz

MM razor a blue şuan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...