Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 17. Hafta : G.B.Oftaş-Galatasaray

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Abi İliç topçu değil ne demek ya adam en azından elinden geleni yapıyordu ki ben bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum bunu.

Lincoln diyorsunuzda ne yapmış geldiğinden beri?Kimse kusura bakmasın ama 7 milyon euro kazanacak bide özel ilgi bekleyecek kafasına göre takılacak yapma ya.

Alex ile Lincoln arasındaki fark bu işte.Alex arkadaş ortamını yarattı Fenerbahçe'de.Fenerbahçe Yönetimi de onu kaptan olarak ödüllendirdi.

Maçın her anında sorumluluk alabilecek bir adam Alex.Yri geldi sakat sakat oynadı en yakın örnek Trabzon maçı.Ama Lincoln efendi ishal oldum diyerek maça çıkmadı nerede fedakarlık.

İliç için topçu değil diyen arkadaşlar Lincoln'un şişirme şöhretine bakmasın.Zaten o kadar iyi bir adam olsa milli takımında da oynardı.İliç en azından takım için fedakarlık yapabildi.O yüzden öle adına değil takımı için yaptıklarına bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

iliç geldiğinden beri ne yaptı yahu

o zamanki kadromuz çok kötü oldugu için iliçi pek bşi zannetti herkes.kadromuz zaten kötüydü o yuzden iliç pek göze çarpmıodu yani

attıgı gollere bakalım iliçin.dönen top.karamboller falan.lincoln tamam daha bişiyini göremedik.işallah görürüz.ama iliç le lincoln ün alakası yok.lincoln tam 10 numara.daha bişi yapmadı dogru ama yapıcaktır yani herşeye sabrettik onada sabrederiz

o yuzden lutfen iliçe iyi futbolcu demeyin.ondan daha iyi bissürü türk topcumuz olduguna eminim

iliçin yaptıgını herkez yapabilirdi yani.3-5 gol attı diye adamı övmeye gerek yok.attıkları ortada yani.hanginiz iliçi agzı açık izledi bi yazsınlar buraya

çelimsiz bi topcuydu.dokunsak kırılcak tarzdan.ne ince bir çalımı vardı ne iyi bir asisti

düz bir topcuydu yani.yönetimin bizde yabancı transfer yaptık diye getirdiği sıradan bi adamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red sen İliç topçu falan değil dedin ama en azından paraları yoluna gül gibi saçtığınız Lincoln den daha fedakar dedim ben sen gene başka yerden girmişsin olaya.

Lincoln bence senelerdir izlerim almanya ligini karaktersiz bir adam istediği zaman oynar istemediğinde oynamaz tarz bi topçu.

Lincoln yeteneklide ne oluyor koskoca Galatasaray Sk süper lig ve avrupada köy takımlarına yenilgilerini Lincoln yoktu ondan böle oldu diye geçiştiriyorlar.

Özhan amca ve bilhassa Vahii Boy Adnan Polat yeni Hagi bulduk demesin Değil Hagi 1 tane alex etmez Lincoln.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...