Baggio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pwnbot said: ayni dosyalarin tekrar tekrar upload edildigini belirli periyodlarda yagan replerden biliyoruz. kimseyi kandirmayalim. Kimseyi kandirmak gibi bi niyetim yok, o senin bilgi eksikligin. Dosyayi 1 byte bile degistirsen hash tamamen degisir, dolayisiyla 17 part 100'er MB'den rarlanmis bir iso'yu cikartip 99.9MB partlar seklinde geri rar'larsan gayet guzel tekrar upload edersin, buna da tekrar ihbar edilmedikce yapilacak birsey yok. Her upload edilen multi rar dosyayi extract edip icine bakacak hali yok Rapid'in de, server performansi dibe vuracagi gibi millet HJSplit yoluna gider direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 deneyen var mı siteyi bu arada? sorunsuz çalışıyor mu? premium bitti yenisini alacaktım. Alamasam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Rapidshare.de bitti artik, baya oluyo .com acilali, .de artik upload kabul etmiyor zaten sanirsam. Zamaninda dosyasini upload edenlerinki silinmesin diye acik duruyor sadece. Rapidshare.com gayet guzel calisiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Baggio said: pwnbot said: ayni dosyalarin tekrar tekrar upload edildigini belirli periyodlarda yagan replerden biliyoruz. kimseyi kandirmayalim. Kimseyi kandirmak gibi bi niyetim yok, o senin bilgi eksikligin. Dosyayi 1 byte bile degistirsen hash tamamen degisir, dolayisiyla 17 part 100'er MB'den rarlanmis bir iso'yu cikartip 99.9MB partlar seklinde geri rar'larsan gayet guzel tekrar upload edersin, buna da tekrar ihbar edilmedikce yapilacak birsey yok. Her upload edilen multi rar dosyayi extract edip icine bakacak hali yok Rapid'in de, server performansi dibe vuracagi gibi millet HJSplit yoluna gider direk. sonucta telif ve fikir haklari kanunuyla buyuk abdest yerinden birlesmeye ortam sagliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Baggio said: Crysis mantikli fiyatla geldi ve tukendi iste gayet guzel, ama dandik Fifa 80 YTL gelirse kimse almaz/alamaz tabi. Baggio said: Turk insani bu islerle ilgilenmez, OHA BELES NE GUZEL, O PARAYLA IKI BIRA UC MALBUS ALIRIM diye dalar olaya ne yazik ki. Benim bahsettiğim olay bu. Bak Crysis mantıklı bir fiyata geldi, satıldı. E indirecek adam kalkıp yine indirirdi bunu, parasıyla da gidip bir karton sigara alırdı. Ama ne oldu, Türkiye'ye gelen kopyalar hızla tükendi. Her tartışmada direkt Türk Halkına bok atılması hoşuma gitmiyor sadece. Evet yediğimiz halt az değil ama, ne sırf biz yapıyoruz bu olayı, ne de yaptığımızda körü körüne yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar