Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suzuki Swift

unac

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

0 ve 140 km arasında hızlanmaları oldukça iyi olan araç 160'a dayanınca yığılmaya başlıyor, ama şehir içi kullanımda oldukça başarılı. viteslerin geçişleri oldukça keyifli tık tık diye. kullanımı oldukça keyifli olan aracın yol tutuşundan biraz bahsederserk eğer, 4x4 olan bu aracın ilk bakışta yüksek tasarımının verdiği havaleli sürüş tecrübesinden sonra, 4x4 kendisini virajlarda bariz bir şekilde belli ediyor ve viraj ortasında verilen ani bir gazla bile sağa sola savurmuyor. bagajının küçük olmasının verdiği avantaj ise arkadaki gayet yeterli diz mesafesi. iç tasarımında da mp3 player'ın dışında tipik bir japon sadeciliği var bu noktada yeni civic'leri dışarda tutuyorum yorumumdan. en hoşuma gitmeyen yönü ise kesinlikle tavan döşemesi. işçiliği iyi olsa bile malzeme kalitesi dacia logan'daki gibi.

sonuç olarak sıfır km anahtar teslimi fiyatı 26500 ytl olan bir araçtan bahsediyoruz ve kesinlikle diyorum ki kesinlikle yeni araba alırken iyice bir göz atılması gereken bir araç.

sitesi...

Mesaj tarihi:
güzel araç ancak servis olanakları korkutuyor beni. servis ağı suzuki'nin rakiplerine oranla daha küçük. yedek parça sorunu olabilir diye düşünüyorum. bir de 4x4 yakıtı ne kadar etkiliyor bunu araştırmak lazım. bagaj zaten bu aracın amacı düşünüldüğünde çok aşırı önemli bir şey değil o yüzden bence bir dezavantaj değil ancak 4x4 den dolayı şehir içinde çok yakıyorsa bu büyük bir dezavantaj olur.
nissan micra bu sınıftaki en ucuz araç ancak şahsi görüşüm şekli şemali hiç güzel değil ne içi ne dışı ancak bayanlara çok yakışıyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
unac said:
4x4 kendisini virajlarda bariz bir şekilde belli ediyor ve viraj ortasında verilen ani bir gazla bile sağa sola savurmuyor.

1.4 motor virajın ortasında gazı köklesen dahi ne kadar savurucu güç üretebilir ki =)
  • Yeni Oluştur...