Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 RECLUSA deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Brigand said: Birkaç saat araştırmadan sonra heralde senin 50-60 ytl vererek alacağın bir klavye ile benim için aynı işlevlere sahip bir klavye aldım ne dersin :) Ve 24 ytlye ;) benim aldığım klavye 100 milyon civarı oluyo, mouse da 150 falan, benle karşılaştırma kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben klavyeyi 780ytl'ye almıştım, mouse 460 veya 560'tı tam hatırlamıyorum küçük rakamlar oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bende yasadigim ülke nedeniyle 100€ felan veriyorum, hadi kapisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 O zaman bende üzerinde elmaslr bulunan özel bir mause yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aynısının kablosuzunu arıyorum, ama set olmasın istiyorum. var mı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Kablosuz tek klavye bulmak oldukça zormuş yav.Bugun baya bi araştırdım da,yine gittim kablolu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bende microsofttan baska klavye kullandigimi hatirlamiyorum, evladiyelik klavyeler yapiyor adamlar! Simdiye kadar klavyemi hic bozuldugu icin degistirmedim, sıkılınca degistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar