CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Valla açılsın ya. Sxe li serverdan bile hile diye atıyo übüneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet Pati CS 1.6 non-steam server'ı iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ha birde non-steam nedir ya. Yuh diyorum. 10 ytl verip HL alamıyormusunuz? İnanılmaz yani. Hala non-steam. Cidden inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 LathspeLL said: Ha birde non-steam nedir ya. Yuh diyorum. 10 ytl verip HL alamıyormusunuz? İnanılmaz yani. Hala non-steam. Cidden inanılmaz. Ahahah nedir bu? Oynayacağımız oyunu da mı başkasına sorcaz. Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Oyunu söylemiyorum ki, orjinali 10 YTL falan olan bir oyunun hala sahtesini istiyorsunuz YUH diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bedava olsa da steam'i açıp keyi girmeye üşenir bunlar aeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Belki. Ama kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar