eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Law said: Güzel olmuş :), zevkle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yarisina geldim hepsini okuycam sakin yazmayi birakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 cenx said: 15.02.2008 bu gun askerlik bitti... Dayi adam askerden donmus, nereye yazmayi birakmasin ehahah. Okuyayim eve gelince bunlari, eglence olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Law said: Güzel olmuş :), zevkle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Nasıl kaçırmışım ben bunu süper ya hepsini okudum bi seferde. Artık askerlik anılarını yazmanı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 saolun arkadaşlar :) 1 hafta oldu geleli ama bir kaç hafta daha askerlik anısı anlatamicam sanırım. resette şu an kafa. ama hatırlasamda artık bu şekilde yazamam. usta birliğinde yaptıklarımı yazarsam direk suç teşkil eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kabus gormustun onu anlaticam dedin anlatmadin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha be takibe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Amma kahkaha attım okurken, iyi geldi, sağol. ama ne gibi suç teşkil eder anlamadım, neler yapiyorsunuz ki o kadar gizli. lütfen devam et yazmaya, bence senin içinde eşi benzersiz bir anı olacaktır bu yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 OogahBoogah said: kabus gormustun onu anlaticam dedin anlatmadin :( nerde demişim la. :D yeri göster banada hatırlarsam anlatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 chesterfield said: Amma kahkaha attım okurken, iyi geldi, sağol. ama ne gibi suç teşkil eder anlamadım, neler yapiyorsunuz ki o kadar gizli. lütfen devam et yazmaya, bence senin içinde eşi benzersiz bir anı olacaktır bu yazdıkların. ya öle ahım şahım bişi deil ama yasak işte. görürlerse cezası var. kalkıp paticikten ip mi isterler. sonra onlarda verir. gelirler götürürler. ciddi cezası var. askerlikte günlük tutmak yasak. bide ne anlatırsam anlatayım her konuda içerisi hakkında bi detay belirtmem gerekeceği için. kasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar