kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Merhabayin arkadaslar. bi muzik turu vardi insallah agizlariyla enstruman gibi sesler cikartip sarki soyluyorlar, hatta akilli TV ye de cıkıtı super bi rus grup sarkı sarki soyledi , elemanlar agizlariyla davul saksafon falan sesleri cikariyorlar, bilen varmidir o muzik turunu? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 a capella ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam Sertab Erener'in "Zor Kadın" adlı şarkısında onlarla düeti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 www.swinglesingers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 a capella deniyor o müzik türüne, yalnız insan sesi de bir enstrümandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ne dedim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Evet insan sesi de muzik turu olarak geciyormus , diyorki capella acilminda "enstruman olarak insan sesi kullanilir" , ogrenmis oldum,Cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bide justin timberlake'in yaptıgı bişi vardı ondan mı bahsediorsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 buldum arkadaslar aradigim seyi loituma adli bir grup, ben rus dedim ama galiba bunlar fillandiyali :D herneyse ben buldum :d COOOOOOOKKKK tesekkurler arkadaslar tabi varsa tavsiyeniz ekleyebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Asadasdasd orihime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 the real group swingle sisters The Idea Of North (mas que nada coverları var, muhteşemdir) türkiyeden a capella boğaziçi bunlara bakabilirsin öncelikli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 aramil said: Yanlış hatırlamıyorsam Sertab Erener'in "Zor Kadın" adlı şarkısında onlarla düeti vardı.voice male di onlar.kendileri ghent meydanında canlı dinle serefine erişmiştim ki gercekten cok iyiydiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sen galiba şeyden bahsedion ya,faith sfx gibi sanırsam.faith sfxi arat ordan bişiler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 beatbox vardı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sheron qrupu var bide azeri grup. chay diye parcaları var gercekten cok başarılı ama bulunmuo her bi yerde aramak lazım. bizm ünlü türk bestekarların bazı parcaları acapella şeklinde düzenledigi bir albüm var sanırım ama bulamıyorum onu internette. bilen varsa bana pm atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Loituma Polonyalı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar