LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 evet arkadaşlar lutfne bilen yada fikri olanlar yazsın imesh i bilgisayarımdan kaldırınca internete erişemiyorum. :( kablo kullanıyorum.. imeshi kaldırdım ad aware çektim ve nete giremediimi farkettim :( [modem ışıkları tamam... ] iimeshi i geri yükledim şimdi ama şu spywarelerinden bıktım pls.. HElp me..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bağlantı özelliklerini falan yeniden kursan? olur mu ben de bilmiyorum gerçi kablo kullanmadığım için :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 kurulcak bişi yokki.. kabloyu nası kurduğumu unutum.. driverları görmüyordu win98 fln. sonra bi win98 yaması çektimde ondansonra hemen gördü..ben dokunmadım otomatik bluyo herşeyini.. olay imeshde :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ya bu spywareler rezalet zaten... yardım edebilecek biri varsa başka? yarın öbürgün bize de olursa nolcak ? :) :-? [Bu mesaj ReaperXS tarafından 17 Mart 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 up lütfen abiler kaldırmak istiyorum ya! (imeshi... yannış anlamayın)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 benimde başıma gelmişti. ben bir yolunu bulamadım. windows u yeniden yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 common name adlı programla alakalı sanırsam :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 http://www.imesh.com/forums/viewtopic.php?t=25976 burda audioaxe arkadaşımız çok gusel anlattı bana commonname tci/ip yarlarını bozuyomuşmuş.. ordaki 2 dosyayı çekip install/uninstall yaparsanız geçiyo dedi.. şimdi reboot atıcam.. bismillah![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 BAŞARI!! geçmiş olsun geberik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eheh boşu boşuna hergün format atıyormuşum ben ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar