Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Abi adam 2007de açmış mezun olcak sdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Adam mezun oldu ssk + yol + yemek + dolgun ücret çalışıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hatta öldü diyenlerde yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 saci bile cikti adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben ortasında deil ama istanbul üni. iktisat son sınıfta (biraz da uzamıştı:) kafaya koyup güzel sanatlara girdim bu arada o kdar gelmişken iktisatı da bitirdim. gsf de 3 üncü sınıfım kesinlikle kafaya koyduysan çok rahat yaparsın ama bence az birazda yaşa bağlı, özellikle 23,24+ kafa daha bi dingin oluyo ne istedigini daya bi iyi biliyosun gibi. hele sen daha başlardasın hiç bi kaybın olmaz memnun değilsen tereddüt etme, çünkü yapacağın meslek senin hayatın olacak istemedigin bişeyleri kasıp kendini bitirme yaş ilerledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu arada tarihi şimdi gördüm fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Su stackoverflow'daki gibi bir rating sistemi olsa ne guzel olacak buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar